Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Anonyymi rekrytointi?

16.11.2020 - MediMatcher

Anonyymi rekrytointi tarkoittaa sitä että rekrytoija ei saa tietoonsa työnhakijan tunnistetietoja, vaan pelkästään hänen osaamisensa ja työhistoriansa. Tämä mahdollistaa sen, että tehtävään parhaiten soveltuva henkilö tulee todennäköisemmin valituksi ja että sellaisetkin uskaltavat hakea töitä jotka muuten voisivat kokea tulevansa syrjityksi taustansa vuoksi.

Anonymiteetti ehkäisee syrjinnältä ja tukee tasa-arvoa työmarkkinoilla. On ihan mahtavaa, että yhä suurempi joukko ihmisiä kannattaa tällaista! Onhan toki epäreilua, että työpaikkajonossa eteesi kaahaa sukulaisuussuhteilla sinua kokemattomampi vaihtoehto ja nappaa työpaikan nenäsi edestä.

Me MediMatcherilla halusimme ehdottomasti liittyä edelläkävijöiden joukkoon ja siksi palvelussamme työnhakijat näkyvät aina anonyymeinä työnantajille. Vasta sitten kun työhakija on ilmaissut kiinnostuksensa tarjottuun työpaikkaan, työnantajalle selviää hänen sähköpostiosoitteensa ja sitä kautta henkilöllisyys. Siispä kaikki työnantajat jotka palvelustamme löydätte on takuulla sitä parasta A-ryhmää – he haluavat olla edelläkävijöitä ja mahdollistaa työnhakijoiden tasa-arvoisen kohtelun!