Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Hoitajia kaivataan kesäksi Utsjoelle!

19.02.2021 - MediMatcher

Utsjoelle kaivataan kesäksi sairaanhoitajia sekä lähihoitajia – Tässä sinulle aivan mieletön mahdollisuus päästä kokemaan Lapin kesä ja yötön yö!

Utsjoella et tarvitse välttämättä edes omaa autoa, koska upeat maisemat alkavat jo heti takapihalta. Pienessä kylässä tutustut nopeasti naapureihin ja työkavereihin ja saat viettää yhden elämäsi parhaista kesistä! Terveysasema on pieni ja työyhteisö on tosi mukava sekä tunnelma viihtyisä ja kodikas. Työkaverit tulevat läheisiksi ja jos joskus tulee törmäyksiä niin pidetään huoli ettei kenelläkään jää mitään hampaankoloon. 

Jos Pohjois-Lappi ei ole sinulle entuudestaan tuttu, se pitää ehdottomasti itse nähdä. Kiireettömyys ja rauhallisuus sekä mielettömän kaunis luonto luo oman tunnelmansa johon moni kertoo jääneensä koukkuun. Yötön yö on kokemus itsessään – ei ole väliä mitä työvuoroa tekee niin aina paistaa aurinko! 

Asunnon löytäminen saattaa olla haasteellista, mutta kukaan ei vielä ole jäänyt vailla asuntoa. Kimppakämpissä on yleensä ainakin tilaa! Kesällä saat mahdollisuuden myös kalastella ja lohestaa, ja jos Norjan raja on auki niin pääset alle tunnissa Jäämeren rannalle taas uudenlaisiin satumaisen kauniisiin maisemiin!

Käy tutustumassa MediMatcherissa tarkempaan työpaikan kuvaukseen ja laita suoraan viestiä hoitotyön johtajalle palvelun kautta jos haluat jotain lisätietoja!