Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Iloa ja Terveyttä sinulle vuoteen 2021!

31.12.2020 - MediMatcher

Kulunut vuosi 2020 on ollut MediMatcherille sen ensimmäinen. Haluankin lähettää super kiitokset kaikille asiakkaillemme sekä työkavereilleni sen mahdollistamisesta! Lähdin tammikuussa mukaan MediMatcherin tiimiin, koska innostuin niin valtavasti sen potentiaalista ja innovatiivisuudesta. Tämä innostus ei ole päässyt laantumaan kuluneen vuoden aikana, pelkästään lisääntynyt!

MediMatcherin idea on ihan upea – se auttaa löytämään työntekijöitä ilman kalliita rekrytointikustannuksia sekä työnhakijoita löytämään itselleen juuri sen oikean työpaikan. Tätä ajatusta olemme rakentaneet vuoden aikana ja meillä onkin tällä hetkellä yli 600 tunnuksen luonutta käyttäjää ja 70 rekisteröitynyttä toimipistettä palvelussamme!

Toki vaikeuksiakin on tullut vastaan: Näin ison internetpalvelun luominen tyhjästä ei ole niin helppoa, kun voisi ajatella. Meillä on onneksi ollut loistava ja todella osaava tiimi taustalla, jonka avulla selviämme haasteista ja koko ajan kehitymme eteenpäin.

Eniten haluan kuitenkin kiittää kaikkia asiakkaita ja tunnuksen luoneita käyttäjiä. Teitä varten MediMatcher on perustettu ja haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta työnhaku helpottuisi ja vihdoin uudistuisi.

Koko ajan pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän palveluja ja toteuttamaan asiakkaiden toiveita paremmin.

Ensi vuoden alusta teemme taas harppauksen kehityksessä ja parannamme huomattavasti nettisivujemme käyttäjäkokemusta. Tavoitteenamme vuodelle 2021 on saada palveluun paljon lisää tyytyväisiä käyttäjiä, auttaa työnantajia löytämään ne heille oikeat työntekijät sekä vielä enemmän lisätä sosiaalisen median hyötyjä osaksi MediMatcherin palveluja. Kannattaa siis pysyä mukana!

Iloista tulevaa vuotta toivottaen,

Riikka MediMatcherista