Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Rekisteröidy
Rekisteröidy

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Kaipaatko irtiottoa arjesta?

06.11.2020 - MediMatcher

Jos Arktinen elämäntyyli ja luonto viehättää, nyt olisi hyvä mahdollisuus lähteä viettämään ”working holidayta” Suomen pohjoisimpaan terveyskeskukseen Lapin hienoimpien avotuntureiden ja erämaiden äärelle!

Utsjoella tällä hetkellä lääkärinä työskentelevä Sanni on asunut Suomen pohjoisimmassa kunnassa vuodesta 2016. Hän on ihastunut paikalliseen elämäntyyliin ja upeaan luontoon. Utsjoella luonto ja tunnelma onkin todella niin upeaa, ettei sitä voi käsittää ennen kun sen on itse kokenut! Erityispiirteitä arktisissa olosuhteissa työskentelyssä on esimerkiksi pitkät etäisyydet, etävastaanottojen pito eri kylissä ja rento työtahti jota määrittelee esimerkiksi poroerotukset tai hyvät pilkkisäät. Pakkaset voivat olla todella kovia, ja välillä työpäivän aloitus saattaa viivästyä kovan lumisateen takia.

Aika hienot maisemat työpaikalta

Nyt kannattaa ehdottomasti kurkata MediMatcherista Utsjoen Terveyskeskuksen profiili ja laittaa heille viestiä tarjolla olevista mahdollisuuksista. Tässä jonossa et halua jäädä viimeiseksi!

Kuvien (c) Sanni Rannikko IG: sanniran