Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Miksi haluamme, että kaikki käyttäjät rekisteröityvät MediMatcheriin?

11.11.2020 - MediMatcher

MediMatcheriin kirjautuvat työnhakijatkin, toisin kuin avointen työpaikkojen ilmoitussivuille yleensä. Työnhakijat saavat esitellä profiilissaan ammattitaitonsa anonyymisti. MediMatcher on työnhakijalle aina ilmainen. Haluamme kertoa, mitä etuja tästä on.

1. Kun työnantajat voivat luottaa, että heidän esittelyjään katsovat vain oikeat ammattilaiset, niin he pystyvät kirjoittamaan erittäin kattavat ja yksityiskohtaiset tiedot toimipisteistään. Tämä palvelee etenkin työnhakijoita – he saavat oikeaa ja luotettavaa tietoa työpaikkansa valitsemisen perusteeksi. Rekisteröityminen ja työnhakijaprofiilin luominen ovat siis keinot, joilla työnantaja voi laittaa työnhakijalle viestiä!

2. Jotta työnhakija voi saada työtarjouksia työnantajilta, työnantajan on pystyttävä luottamaan, että se menee takuulla pätevälle henkilölle. Tämän vuoksi tarkistamme jokaisen rekisteröityvän työnhakijan JulkiTerhikki-numeron tai opiskelijatodistuksen. Esittelyprofiilin luomisen avulla työnantajat voivat etsiä itselleen haun avulla juuri heille sopivaa työntekijää. Siispä työnhakija voi saada työtarjouksia sähköpostiinsa sellaisistakin paikoista, joita ei itse olisi tullut välttämättä ajatelleeksi. Tällainen luo aika upean startin työsuhteelle, kun työntekijä on valittu tehtävään osaamisen ja henkilökohtaisten kiinnostusten pohjalta!

3. Pystymme tarjoamaan rekisteröitymisen avulla tasavertaisuuden ja anonyymiyden mahdollisuudet ja turvan työnhakijalle. Työnhakija voi rekisteröityä, vaikka ei haluaisi että nykyinen työnantaja saa tietää että on katselemassa muita mahdollisuuksia. Työnantajat näkevät työnhakijat aina ilman yksilöiviä tietoja. Tämä lisää oikeudenmukaisuutta työmarkkinoilla – työpaikkaan valitaan siihen parhaiten soveltuva henkilö! Kun tiedot ovat näkyvissä vain valitulle kohderyhmälle, pystyy työnhakija turvallisesti kertomaan kattavasti omasta osaamisestaan ja mielenkiinnon kohteistaan.

4. Vaikka juuri sillä hetkellä ei ole tarvetta uusille työntekijöille tai et ole etsimässä töitä parhaillaan, kannattaa silti rekisteröityä MediMatcheriin. Tilanteet tulevat eteen yllättäen ja ennen kun tarve iskee, pääset MediMatcherin avulla erittäin nopeasti kartoittamaan tilanteen!