Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Näin vastaat työntekijältä tulevaan yhteydenottoon

04.02.2021 - MediMatcher

MediMatcherissa työntekijä saa laittaa viestiä suoraan työnantajalle esittelyprofiilin viestitoiminnon kautta ja viesti menee työnantajan profiilissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun työnantaja haluaa vastata työnhakijalle, viestittely siirtyy sähköpostien väliseksi. Sähköposteissa on linkit kummankin profiiliin, jotta pysyy kartalla minkälaisen työnhakijan kanssa on viestittelemässä.

Kun saat työnantajana yhteydenoton MediMatcherista joltakin mahdolliselta työntekijältä, älä vastaa heti vaan mieti! Varaa hetki aikaa vastauksen muodostamiseen.

Muista, että työntekijä on jo pitkälle kohdentunut: hän on valinnut juuri teidät tiedustelunsa kohteeksi. Todennäköisesti hän on käynyt tutustumassa toimipisteeseen useampaan kertaan. Aivan samalla tavalla kuin valitsemme hotellia lomakohteesta. Tämä tiedustelu on satoja kertoja arvokkaampi kuin työpaikkailmoitus lehdessä juuri kohdentuneisuutensa vuoksi.

Vastauksen tekemiseksi sinulla on käytettävissäsi ainutlaatuinen työkalu – työntekijän MediMatcheriin laatima profiili itsestään. Sieltä näet hänen osaamisensa ja toiveensa työn suhteen. Käytä se hyödyksesi. Massaviestit, joita ei ole kohdennettu kenellekään – niin, niitä ei ole kohdennettu kenellekään.

Lue läpi työntekijän profiili. Mieti erityisesti hänen toiveitaan ja miten juuri teidän toimipisteenne voi niihin vastata. Kaikkeen ei tarvitse pystyä sataprosenttisesti taipumaan. Tärkeää on, että vastauksestasi näkee, että olet tutustunut työntekijään ja hänen tarpeisiinsa. Olet kuullut häntä yksilönä.

Aloita vastauksesi kertomalla suoraan, että ole tutustunut hänen toiveisiinsa. Nimittäin kukaan ei ole ajatustenlukija. Voit aloittaa esimerkiksi ”Hei, kiitos yhteydenotostasi. Huomasin MediMarcherin profiilistasi, että olet …”. Käytä omia sanojasi.

Kokoa vastaukseesi tärkeimmät yhteiset nimittäjänne ja kerro, miten sinä näet niissä yhteistyön mahdollisuudet.  Ole rehellinen ja kerro avoimesti myös, jos jokin asia ei onnistu. Ihmiset arvostavat sitä ja ovat myös itse valmiita tinkimään.

Älä ole liian ehdoton ja älä tyrmää. Kirjoita loppuun myös tarkentavia kysymyksiä, joihin pyydät työtekijältä vastausta. Näin keskustelu jatkuu. Tämän ensimmäisen viestin tarkoitus on todellakin vain avata keskusteluyhteys. Tästä se lähtee – onnea matkaan!