Esittelyssä Rokotetutkimuskeskus

Rokotetutkimuskeskuksella työskentelevä Outi Laajalahti kertoo Rokotetutkimuskeskuksen sivuilla työstään rokotetutkijana.

Rokotetutkimuskeskuksella työskentelevä Outi Laajalahti kertoo Rokotetutkimuskeskuksen sivuilla työstään rokotetutkijana. Koko artikkelin voit lukea täältä.

Outi Laajalahti kertoo, että tutkijalääkärin työssä on paljon hyötyä kokemuksesta kliinisen työn parissa. Hän on itse yleislääketieteen erikoislääkäri sekä gynekologi ja on saanut hyödyntää tutkimuksissaan aikaisempaa osaamistaan.

Outin mukaan rokotetutkijan on oltava kiinnostunut kliinisestä tutkimustyöstä mutta myös valmis tekemään kirjallisia töitä työajallaan. Hän kertoo, että on tärkeää osata hyvin kieliä sillä ohjeet ja protokollat sekä kansainväliset kokoukset ovat yleensä englanniksi.

Tutkijalääkärit tutustuvat tutkittaviin potilaisiin, koska he käyvät usein useita kertoja tutkimuksissa ja heille tehdään säännöllisesti terveydentilan kartoituksia ja -tarkastuksia. Työpäivät ovat erilaisia kuin vaikkapa terveyskeskuslääkärillä.

Rokotetutkimuskeskuksella on avoimia virkoja, kirjaudu sisään MediMatcheriin ja kurkkaa olisiko juuri sinulle sopiva työpaikka siellä!

Kaikkien kuvien (c) Rokotetutkimuskeskus

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

Millaista on olla töissä Kuusiolinnassa? Työntekijän haastattelu

 

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!