Hoitajia kaivataan kesäksi Utsjoelle!

Utsjoelle kaivataan kesäksi sairaanhoitajia sekä lähihoitajia – Tässä sinulle aivan mieletön mahdollisuus päästä kokemaan Lapin kesä ja yötön yö!

Utsjoella et tarvitse välttämättä edes omaa autoa, koska upeat maisemat alkavat jo heti takapihalta. Pienessä kylässä tutustut nopeasti naapureihin ja työkavereihin ja saat viettää yhden elämäsi parhaista kesistä! Terveysasema on pieni ja työyhteisö on tosi mukava sekä tunnelma viihtyisä ja kodikas. Työkaverit tulevat läheisiksi ja jos joskus tulee törmäyksiä niin pidetään huoli ettei kenelläkään jää mitään hampaankoloon.

Jos Pohjois-Lappi ei ole sinulle entuudestaan tuttu, se pitää ehdottomasti itse nähdä. Kiireettömyys ja rauhallisuus sekä mielettömän kaunis luonto luo oman tunnelmansa johon moni kertoo jääneensä koukkuun. Yötön yö on kokemus itsessään – ei ole väliä mitä työvuoroa tekee niin aina paistaa aurinko!

Asunnon löytäminen saattaa olla haasteellista, mutta kukaan ei vielä ole jäänyt vailla asuntoa. Kimppakämpissä on yleensä ainakin tilaa! Kesällä saat mahdollisuuden myös kalastella ja lohestaa, ja jos Norjan raja on auki niin pääset alle tunnissa Jäämeren rannalle taas uudenlaisiin satumaisen kauniisiin maisemiin!

Käy tutustumassa MediMatcherissa tarkempaan työpaikan kuvaukseen ja laita suoraan viestiä hoitotyön johtajalle palvelun kautta jos haluat jotain lisätietoja!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Äkkilähtöjä Lappiin tarjolla!

Harkitsetko uutta työpaikkaa? Työntekijä suosittelee Työplussaa!

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!