Näin löydät työntekijöitä

1. Tee mahdollisimman kattavat esittelyprofiilit jokaisesta toimipisteestäsi. Tähän kannattaa panostaa! MediMatcherin yksi parhaista ominaisuuksista verrattuna muihin työnhakusovelluksiin on kattavat tiedot. Työnhakijat todella haluavat tietää, millaista teillä on olla töissä. Hyvin täytetyt profiilit houkuttelevat työnhakijoita ottamaan yhteyttä teihin, ja madaltavat kynnystä laittaa viestiä.

2. Huolehdi, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Työnhakijoille on todella paljon mielekkäämpää hakea töitä, kun tietävät että heidän viestinsä menee oikealle henkilölle. Ja tämä lisää myös teidän mahdollisuuksianne saada ihmisiä töihin!

3. Suorita kattavia hakuja. Haun avulla näet työnhakijat, jotka haluavat työskennellä teidän alueellanne. Voit myös rajata hakua työnhakijoiden osaamisen, koulutustason tai kiinnostuksen mukaan. Laita rohkeasti viestä, kun mukavanoloinen henkilö löytyy! Kun työnhakija vastaa sähköpostilla lähettämääsi viestiin, näet hänen henkilöllisyytensä ja voitte keskustella työsopimuksen ja työn yksityiskohdista.

4. Kun laitat viestejä, kirjoita ne yhdelle henkilölle kerrallaan! Työnhakijat tietävät nykypäivänä mitä työltään haluavat. Persoonattomat ”Etsimme työntekijää..” -massaviestit eivät puhuttele. Kysy suoraan, olisiko löytämäsi henkilö kiinnostunut työpaikastasi.

5. Voit luoda myös suosikkilistoja ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Jos tiedät, että teille on avautumassa vaikka vuoden päästä juuri tietylle henkilölle sopiva pesti, voit laittaa hänen profiilinsa odottamaan yhteydenottoa valitsemallesi suosikkilistalle.

6. Kun saat yhteydenottoja työnhaijoilta, niin muista vastata niihin mahdollisimman pian. Työnhakijalle on tärkeää tulla kuulluksi, vaikka vastaus sinulta olisikin vain että palaan myöhemmin asiaan kun avoimia paikkoja vapautuu.

7. Me MediMatcherissa haluamme, että sinulla olisi parhain mahdollinen kokemus käyttää palveluamme ja etsiä työntekijöitä. Jos teillä on jotain palautetta, ongelmia tai kehitysehdotuksia, otamme ne mielellämme vastaan!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Anonyymi rekrytointi?

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!