Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Miksi Medimatcher?

Täysin uudenlainen digitaalinen työkalu ja kohtaamispaikka hoito - ja terveysalan työntekijöille ja työnantajille!

MediMatcher on suomalainen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu terveysalan työnhakijoille, jotka haluavat uuden työpaikan tai lisätöitä nyt tai tulevaisuudessa. Sekä terveydenhuollon yksiköille, jotka etsivät terveysalan henkilöstöä eripituisiin työsuhteisiin.

Mitä hyötyä MediMatcherista on terveydenhuollon yksikölle?

MediMatcherin avulla tavoittaa lääkäreitä ja hoitohenkilöstöä juuri silloin, kun on tarve. Ja myös silloin kun tarve ei ole suurin – MediMatcher tarjoaa organisaatiollesi jatkuvan näkyvyyden ammattilaisten miettiessä vaihtoehtoja ja suunnitellessa tulevaisuuttaan. MediMatcher tarjoaa teille myös mahdollisuuden tuoda ilmi, miksi juuri teidän toimipaikassanne ihmiset viihtyvät.

MediMatcherin avulla tavoitatte työntekijöitä helposti, nopeasti ja edullisesti.

Täsmähakujen avulla voitte hakea juuri tiettyyn toimipisteeseen sopivia henkilöitä, esimerkiksi työntekijän osaamisen tai sijainnin perusteella. Teillä on koko ajan käytössänne kattava ja jatkuvasti täydentyvä listaus terveysalan ammattilaisista, joihin voitte ottaa milloin tahansa yhteyttä.

MediMatcherin käyttö johtaa selkeästi parempiin rekrytointeihin sen ollessa täsmällistä ja avointa.

Saat valikoituneempia ja osuvampia hakemuksia, kun työnhakijat ovat jo ennalta tutustuneet työpaikkaanne ja esittelynne pohjalta innostuneet työskentelymahdollisuudesta juuri teillä!

MediMatcher on todella kustannustehokas, ja mahdollistaa vaivattoman yhteyden potentiaaliseen työntekijään – täysin ilman välikäsiä. Voi jopa olla niin, että unelmien työntekijä löytää teidät!