Ylöjärvellä potilaat tulevat tutuiksi

Kaipaatko luonnonläheisyyttä? Kiinnostaisiko työ pienessä yhteisössä, jossa sekä asiakkaat että hoitaja- ja lääkärikollegat tulevat kunnolla tutuksi? Jos kyllä, niin jatka lukemista.

Ylöjärvi – kaupunki, joka antoi maailmalle Eppu Normaalin. Eikä siinä kaikki! Ylöjärvellä sijaitsee myös tunnetut Seitsemisen kansallispuisto sekä Teivon ravirata. Tampereen kyljessä sijaitsevalla paikkakunnalla asuu 33 000 ihmistä, eli naapuria moikataan, jos sellainen sattuu kilometrin säteellä asumaan.

Mutta millaista on työskennellä Ylöjärvellä? Mitä ihmiset tekevät vapaa-ajallaan? Terveyskeskuksen työntekijä kertoo seuraavaa:

Työ täällä on sopivan haastavaa, ja aina oppii uutta. Parasta työssä on vaihtelevuus, hyvät työtoverit ja työilmapiiri. Terveyskeskus on pieni, joten potilaat ja lääkärit tulevat tutuksi. Täten on helppo tehdä yhteistyötä niin sanotusti ’yli rajojen’. Raskaista päivistä selviää yhteistyöllä ja työn priorisoinnilla.

Vapaa-ajanviettoon Ylöjärvi tarjoaa hyvät puitteet. Täällä on paljon luontopolkuja, joissa seikkailla. Urheilun harrastajille on ainakin uimahalli, urheiluhalli, jäähalli, keilahalli ja niin edelleen. Koira- ja hevosharrastajille on myös tekemistä. Kaikkea löytyy.

Asuntoja Ylöjärvellä on laajalla alueella, ja paljon rakentamista tapahtuu. Mutta jos kaipaa kaupungin vilinää, on Tampere ihan lähellä, eli sieltä voi matkata töihin.

Tällä hetkellä Ylöjärvi kaipaisi vakituista sairaanhoitajaa ja lähihoitajaa.

Anna siis luonnonrauhan houkuttaa, kirjaudu MediMatcheriin ja lue Ylöjärven työpaikoista lisää!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Millaista on olla töissä Arte-Lääkäreillä?

Millaista on olla töissä Kuusiolinnassa? Työntekijän haastattelu

Äkkilähtöjä Lappiin tarjolla!

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!