MediMatcher kulissien takaa

Terveys- ja hoitoalan työnantajien ja -tekijöiden kohtaamispaikka MediMatcher on olemassa yksinkertaisesti siitä syystä, että sitä tarvitaan. Onnistunut rekrytointi on avain hyvään työhön, eikä onnistu ilman oikeita työkaluja.

MediMatcher on terveys- ja hoitoalan ammattilaisten tekemä. MediMatcherin perustajat ovat työskennelleet yli 20 vuotta rekrytoinnin parissa. Heille kävi koko ajan selvemmäksi, että hyvä rekrytointi on kaiken A ja O. Samalla he huomasivat, että alalla oli kipeä tarve paremmalle systeemille – niinpä syntyi MediMatcher.

Yksinkertainen toimintalogiikka

Työntekijät voivat MediMatcherissä kertoa anonyymisti ammattitaidostaan ja työnantajat työmahdollisuuksista ja muusta tarjottavastaan, joiden perusteella sovellus saattaa toisilleen sopivat osapuolet yhteen. MediMatcherin kautta työntekijä voi olla suorassa yhteydessä työpaikkaan, ja kaikki säästyvät turhalta säädöltä.

Täyttä höyryä eteenpäin

Nykyään MediMatcheria pyörittää nuori ja pippurinen tehotiimi. Työporukka on muodostunut innokkaista eri alojen ammattilaisista, jotka kaikki haluavat kehittyä ja kasvaa. Konsultointiapuna sekä suuntaviivoja näyttämässä on lisäksi pitkän linjan ammattilainen Pasi Kurtti. Hän on toiminut yli 30 vuoden ajan lääkärinä, perustanut 2000-luvulla menestyksekkäät rekrytointiyritykset Medimannin ja Nettimannin (tekstiviestillä toimiva rekrytointijärjestelmä) sekä ollut mukana käynnistämässä lääkärikeskuksen toimintaa. Tehokkuuden lisäksi siis tietoa ja kokemusta alalta löytyy pitkältä ajalta!

Tiimin sydämenasioita ovat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen sekä erityisesti niiden unelmien rekrytointien mahdollistaminen. MediMatcherin porukka kehittyy koko ajan ja laajenee uusiin aluevaltauksiin, kuten sosiaalisen median mainontaan ja kansainvälisyyteen.

”Tehokkuuden lisäksi siis tietoa ja kokemusta alalta löytyy pitkältä ajalta!”

Tarina alkoi perheyrityksestä

MediMatcherin takana on suomalainen perheyritys Medetter Oy. Medetter toimii pääosin lääkärin vastaanottona sekä psykiatrian alalla. Pitkän kokemuksensa aikana Medetterin joukot ovat päässeet näkemään, kuinka hyvän ja osaavan henkilöstön luominen on kaiken onnistumisen keskiössä. MediMatcher on olemassa, jotta kaikki säästäisivät aikaa ja rahaa, ja löytäsivät sen itselleen oikeasti sopivan työpaikan tai työntekijän. Pois sekava byrokratia ja turhat välikädet! MediMatcher löytää Sen Oikean tehokkaasti ja ennakkoluulottomasti.
  • Terveys- ja hoitoalan ammattilaisten perustama
  • Rekrytointi on kankeaa – MediMatcher perustettiin korjaamaan asia
  • Nuoren, dynaamisen ja monipuolisen tiimin sydämenasiana on auttaa juuri Sinua!