Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Luo tunnus
esim. Kuntayhtymä X esim. Pääterveysasema
Luo tunnus

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Miksi Medimatcher?

Täysin uudenlainen digitaalinen työkalu ja kohtaamispaikka hoito - ja terveysalan työntekijöille ja työnantajille!

MediMatcher on suomalainen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu terveysalan työnhakijoille, jotka haluavat uuden työpaikan tai lisätöitä nyt tai tulevaisuudessa. Sekä terveydenhuollon yksiköille, jotka etsivät terveysalan henkilöstöä eripituisiin työsuhteisiin.

Mitä hyötyä MediMatcherista on terveysalan työntekijälle?

MediMatcher on lääkäreiden ja terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla pystyt suunnittelemaan työuraasi ennalta, ja tutustumaan työmarkkinoiden tarjontaan.

MediMatcherin avulla pystyt hakemaan työpaikkoja sijainnin tai kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Päivystysaika, mahdollisuudet tehdä etätöitä, pikkujoulut… MediMatcherin kattavista toimipisteprofiileista sinulle selviää kaikki mitä olet ikinä halunnut työpaikkojen arjesta tietää! Ja mikäli jokin työpaikka kuulostaa tavoittelemisen arvoiselta, voit laittaa heille suoraan sähköpostia – viestinvaihto on todella helppoa ja nopeaa! MediMatcherin avulla viestisi menee rekrytoinnista vastaavalle henkilöille, ja sinun ei tarvitse asioida puhelinvaihteiden kanssa.

Tasavertainen työnhaku on varmistettu

Jos haluat, MediMatcherissa myös työnantajat voivat ottaa sinuun yhteyttä, mikäli he etsivät juuri sinunlaistasi ammattilaista töihin. Koska profiilisi on anonyymi, tasavertainen työnhaku on varmistettu – MediMatcherissa mennään osaaminen edellä! Mikäli päätät vastata työtarjoukseen, paljastuu siinä vaiheessa henkilöllisyytesi työnantajalle ja voitte keskustella työsopimuksen yksityiskohdista. MediMatcherin avulla voi käydä niin, että unelmiesi työpaikka löytää sinut!