Hoitoalan raskaat työt vaativat raskaat edut

Sanotaan, että raskaat työt vaativat raskaat huvit. MediMatcherissa taas sanotaan, että raskaat työt vaativat raskaat edut!

Hoitajat tekevät mittaamattoman arvokasta ja raskasta työtä. Kuitenkin vuonna 2020 julkaistun työolobarometrin mukaan etenkin sairaanhoitajien tyytymättömyys työhönsä on jatkuvassa kasvussa.

Mikäli kiireisen työn pyörteessä kerkeäisi, monet hoitoalan ammattilaiset selailisivatkin kahvitauoilla todennäköisesti työpaikkailmoituksia. Monella on varmasti haaveissaan työpaikka, jossa oma jaksaminen ei olisi niin vaakalaudalla. Hoitajat tekevät usein kohtuuttoman raskasta ja vaativaa työtä.

Työpaikan vaihtaminen on kuitenkin melko puuduttava projekti, minkä haastavuutta lisää se, ettei ennalta voi tietää paraneeko tilanne vaihtamalla. Loputtomien työpaikkailmoitusten selaaminen on myös hermoja raastavaa – kaikissa julkaisuissa toivotetaan tervetulleeksi mukavaan työyhteisöön, jossa on kivat kollegat. Työpaikkailmoituksista ei voi tietää, onko siinä esitelty sairaala tai työterveysasema juuri sinulle se mukavin työpaikka!

Kun on jaksanut selata sivullisen työpaikkailmoituksia, toteaakin olevan parempi vain purra hammastaan tiukemmin omassa työssään.

Kirvestä ei kuitenkaan kannata kaivoon heittää – säästele voimiasi töistä palautumiseen ja elämästä nauttimiseen luomalla ilmainen tunnus MediMatcheriin! Sieltä löydät helppokäyttöisen hakujärjestelmän, joka mätsää sinut toiveesi täyttävään hoitoalan työpaikkaan. Esiinnyt MediMatcherissa anonyymisti, joten sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä profiili ja odottaa yhteydenottoja työnantajilta. Mikäli et halua yhteydenottoja, voit myös itse selailla ja hakea työpaikkoja vaikkapa sen mukaan, onko työpaikassa mahdollista saada oma parkkipaikka.

Älä jää onnettomaksi, vaan ota ohjat omasta työnhaustasi ja löydä unelmiesi työpaikka vaivattomasti MediMatcherissa!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Ulkomainen työvoima hoitajavajeen ratkaisuksi

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!