Hoitajat

Minulla on takana pitkä ura sairaanhoitajana. Olen työskennellyt päivystyksessä, teholla, eri vuodeosastoilla ja pitkään myös vanhusten parissa. Olen jäänyt päätyöstäni jo pois, mutta mieli tekee edelleen työn pariin. Olen miettinyt työpaikkoja myös kotipaikkakuntani ulkopuolelta. On mielenkiintoista, kun pääsee tutustumaan eri paikkakuntiin ja työyhteisöihin.

Haastattelimme Työterveys Wellamon työntekijöitä työterveyshoitajan ammatista ja erityisesti tuli ilmi, että työterveyshoitajalla kaikki päivät ovat todella erilaisia. Työn vaihtelevuuden koettiinkin lisäävän työssä viihtymistä!

Työnhakijoiden kokemukset MediMatcherista kertovat, että palvelu auttaa löytämään monipuolisesti tietoa erilaisista terveys- ja hoiva-alan työpaikoista ja olemaan yhteydessä kiinnostaviin työnantajiin nopeasti matalalla kynnyksellä.

MediMatcherin lanseeraama opas auttaa työnhakijoita eteenpäin unelmien työn löytämisessä terveys- ja hoiva-alalla.

Maksuttomassa webinaarissa puhuu akuuttilääketieteen erikoislääkäri Iita Daavittila.

MediMatcherista löydät kattavia terveys- ja hoiva-alan työnantajaprofiileja, saat suoran yhteyden työnantajiin ja selvität jo etukäteen, miten viihtyisit työpaikassasi.

Sanotaan, että raskaat työt vaativat raskaat huvit. MediMatcherissa taas sanotaan, että raskaat työt vaativat raskaat edut!

Aivan samoin kuin lomamatkan tapauksessa, työpaikan etsiminen käynnistyy jopa vuotta ennen varsinaista toimintaa. Alkuun se ei ole konkreettista etsimistä vaan jostakin syntyy ajatus.

Älä tee mitään tyhmää, vaan hae ulkomaille töihin! MediMatcher laajentaa pian kansainväliseksi.

MediMatcher ei hukkaa aikaasi. Meillä näet vain sinulle sopivia työpaikkoja – olit sitten hoitaja, lääkäri, hammaslääkäri tai muu terveys- ja hoiva-alan pro.

Terveys- ja hoiva-alan piilotyöpaikat löytyvät helposti, sillä MediMatcherissä työnantajilla on jatkuvasti haku auki. Aloita piilotyöpaikkojen selailu jo tänään!

Hoitajia väsyttää ja apua tarvitaan. MediMatcher laajentaa ulkomaille, jotta työvoimaa saataisiin sairaaloihin ja terveysasemille lisää.

Haluatko työn, jossa kehitykseesi panostetaan? Katso ylilääkäri Kaisa Rajalan vinkit koulutusmyönteisiin työpaikkohin!

Olet tullut oikeaan paikkaan! MediMatcherissa hoitajien, lääkäreiden ja hammaslääkärien työpaikkoja saa kuolata, vaikka ei olisikaan tosimielellä liikkeellä.

Hei sinä hoitaja, lääkäri tai hammaslääkäri! Haluamasi työ odottaa sinua. Navigoi näin, eteenpäin…

Terveysalalla työntekijöistä on aina pula, ja rekrytointi on haastavaa. Helppokäyttöinen MediMatcher aikoo uudistaa alan rekrykulttuurin.

Utsjoelle etsitään pikaisesti koronatestaajia. Pakkaa reppu ja lähde luontoon!

Eläkeläinen: joko tylsistyttää? Lääkärin, hammaslääkärin, hoitajan tai muun hoiva-alan keikka- ja osa-aikatyö on nyt näppiesi ulottuvilla. Luo helposti tunnus MediMatcheriin ohjeitamme seuraten.

Työsyrjintään on vastalääkkeitä, ja MediMatcher on yksi niistä. Jokaisen työnhakijan profiili on anonyymi, joten vaakakupissa painaa ainoastaan ammattitaito.

Kaipaatko luonnonläheisyyttä? Kiinnostaisiko työ pienessä yhteisössä, jossa sekä asiakkaat että hoitaja- ja lääkärikollegat tulevat kunnolla tutuksi? Jos kyllä, niin jatka lukemista.

Työplus-konserni tuottaa ja kehittää työelämän terveydenhuollon palveluja, ylläpitää työterveyspalvelutoimintaa sekä harjoittaa alan koulutus- ja konsultaatiotoimintaa. Merkityksellistä ja kiinnostavaa työtä siis. Mutta millainen Työplus on työpaikkana?

Töitä hoitajille on tarjolla nyt Utsjoella, jossa et tarvitse välttämättä edes omaa autoa ja upeat maisemat alkavat jo heti takapihalta.

MediMatcherin vieraskynässä tällä kertaa kuusi vuotta alalla työskennellyt lähihoitaja Lapista kertoo kokemuksiaan lähihoitajan työstä.

Itseohjautuvuuden trendi työyhteisöissä alkaa olla ohi – ja hyvä niin.

Työpaikkana Kuusiolinna on antanut minulle mahdollisuuden edetä työuralla ja tehdä sitä työtä, minkä kokee omakseen.

Arte-lääkärit antoi minulle mahdollisuuden ”kokeilla siipiäni”. Sain rakentaa monenlaista uutta toimintaa tullessani firmaan!

Norjassa on huutava pula sairaanhoitajista, kuten meillä Suomessakin. Lue pohjoissuomalaisen sairaanhoitajan kokemus keikkatöistä Norjassa.

MediMatcherin Pasi Kurtti oli haastateltavana Leikitäänkö Lääkäriä? -podcastissa

Anonyymi rekrytointi tarkoittaa sitä, että rekrytoija ei saa tietoonsa työnhakijan tunnistetietoja, vaan pelkästään hänen osaamisensa ja työhistoriansa.

MediMatcheriin kirjautuvat myös työnhakijatkin, toisin kuin avointen työpaikkojen ilmoitussivuille yleensä.

Tee mahdollisimman kattava esittelyprofiili itsestäsi. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla. Suorita hakuja. Ole rohkea!

Jos Arktinen elämäntyyli ja luonto viehättää, nyt olisi hyvä mahdollisuus lähteä viettämään ”working holidayta” Suomen pohjoisimpaan terveyskeskukseen Lapin hienoimpien avotuntureiden ja erämaiden äärelle!

Työ on aihe, joka koskettaa meitä jokaista. Tule mukaan kirjoittamaan terveysalan ammattilaisille suunnattuja blogeja!