”On hienoa saada suoria yhteydenottoja työnhakijoilta ja laittaa heille viestiä ilman välikäsiä”

MediMatcher tuo terveys- ja hoiva-alalle edistyksellisen ja rekrytointia sujuvoittavan palvelun, josta on hyötyä kaikille terveys- ja hoiva-alan ammattilaisille. Palvelua käyttävien työnantajien haastattelut paljastivat, että palvelun avulla voi kasvattaa näkyvyyttään työnhakijoille helposti ja resurssitehokkaasti!

MediMatcheria käyttävän vastaavan sairaanhoitajan mukaan suurimpia hyötyjä palvelussa olivat erityisesti mahdollisuus nopeaan yhteydenottoon suureelle määrälle työnhakijoita sekä MediMatcherin kattava ja edistyksellinen hakutoiminto. Oli myös hienoa saada suoria yhteydenottoja työnhakijoilta ja pystyä laittamaan heille itse viestiä ilman välikäsiä.

MediMatcherin edullinen hinta ja helppokäyttöisyys koettiin myös palvelun hyvinä ominaisuuksina. Lisäksi palvelu ei vaadi jatkuvaa päivittämistä, jolloin akuutin rekrytointitarpeen tullessa hakukoneella voi nopeasti etsiä sopivia ehdokkaita työnhakijoiden joukosta.

”MediMatcherissa voi luoda selkeitä ja kattavia profiileja.”

MediMatcheria käyttäneen rekrytointivastaavan mielestä oli mahtavaa, että profiileja pystyi luomaan useille eri toimipisteille ja yksiköille. Näin työnantajan kaikki toimipisteet ovat edustettuina palvelussa, josta työnhakijat voivat kätevästi lukea lisätietoja työpaikan tarjoamista mahdollisuuksista.

Hienoa oli myös se, että hakutulosnäkymä työnhakijoista oli selkeä ja sen avulla oli mahdollista suodattaa tarkasti MediMatcheriin rekisteröityneitä työnhakijoita esimerkiksi sijainnin perusteella. Lisäksi palvelun suosikit-toiminnolla sopivat työntekijät oli mahdollista tallentaa tulevaisuutta varten, eikä niitä tarvinnut hakea erikseen enää toista kertaa. Esimerkiksi jo aikaisin keväällä pystyi tallentamaan kesätyörekryyn sopivia työnhakijoita kesätyöt-listalle.

Hyvä puoli MediMatcherissa on myös se, että sieltä löytyy kattavasti työntekijöitä opiskelijoista jo valmistuneisiin ammattilaisiin. Monesti vaikkapa eläkeikää kolkuttelevia hakijoita on haastavampi tavoittaa työpaikkailmoitusten avulla.

Sosiaalisen median rooli rekrytoinnissa korostuu

Yksi tämän päivän trendeistä terveys- ja hoiva-alalla on sosiaalisen median käyttö rekrytoinnissa. Erityinen toive MediMatcheria käyttävällä hoitajalla olikin lisätä työpaikan näkyvyyttä esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa. MediMatcherin kanssa yhteistyössä tehdyllä mainoskampanjalla saatiinkin lisätehoja rekrytointiin ja ehdokkaita kesäsijaisuuksia tekemään.

MediMatcherin valteista työnantajille tehokkaan rekrytointipalvelun lisäksi onkin sosiaalisen median osaaminen, minkä avulla työnantajat voivat lisätä näkyvyyttään entistä enemmän työnhakijoiden keskuudessa. MediMatcherin avulla rekrytointimarkkinointia on helppo ja kustannustehokas toteuttaa. MediMatcher tukee asiakkaitaan räätälöidyillä mainoskampanjoilla, jotka rakennetaan jokaisen rekrytointitarpeen mukaan.

Haluaisitko sinäkin omasi?

Lisätietoja markkinointipaketeista antaa myyntipäällikkö Janne Ojantakanen, jonka tavoittaa nopeasti sähköpostilla janne.ojantakanen[at]medimatcher.fi tai puhelimella numerosta 040 820 7047.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

MediMatcher vs. työpaikkailmoitus

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!