Kokemukseni MediMatcherista

Minulla on takana pitkä ura sairaanhoitajana. Olen työskennellyt päivystyksessä, teholla, eri vuodeosastoilla ja pitkään myös vanhusten parissa. Olen jäänyt päätyöstäni jo pois, mutta mieli tekee edelleen työn pariin. Olen miettinyt työpaikkoja myös kotipaikkakuntani ulkopuolelta. On mielenkiintoista, kun pääsee tutustumaan eri paikkakuntiin ja työyhteisöihin.

Sairaanhoitaja voi valita työpaikkansa melkeinpä mistä päin Suomea tahansa. Ongelmana on suorastaan runsauden pula. Mistä löytää sopiva ja mukava työpaikka? Erään tuttavani suosituksesta tein profiilin MediMatcheriin ja huomasin, että tämähän on toimiva ja suorastaan hauska systeemi. Minä pystyin selaamaan eri työnantajia ja työnantajat puolestaan pääsivät tutustumaan minun profiiliini. Ja mikä parasta, kaiken pystyy tekemään anonyymisti. Voi ihan rauhassa miettiä eri vaihtoehtoja.

Olin erityisen kiinnostunut erään pienen paikkakunnan terveyskeskuksen toiminnasta. Ilmaisin kiinnostukseni ja pian ko. paikan edustaja ottikin minuun yhteyttä. He olivat – kuinkas ollakaan – erityisen kiinnostuneita minun työpanoksestani. Sovimme, että teen nykyisen määräyskirjani loppuun ja otan sitten heihin uudestaan yhteyttä.

Suosittelen terveydenhoitoalan ammattilaisille lämpimästi MediMatcherin kokeilemista. Työpaikkoihin pääsee rauhassa tutustumaan ja mikäli työpaikka ja paikkakunta todella kiinnostavat, voi aloittaa työnantajan edustajan kanssa tarkemmat neuvottelut. Tosiasiahan on se, että palkat ovat joka paikassa lähes samanlaiset. Ratkaisevaa onkin, kuinka joustavasti työnantaja suhtautuu työntekijän toivomuksiin ja mitä luontaisetuja ja työviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä olisi mahdollisesti tarjolla. Tämä selviää hyvin MediMatcherin avulla.

Terveisin ”Kokenut hoitaja”

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!