Referenssit

Minulla on takana pitkä ura sairaanhoitajana. Olen työskennellyt päivystyksessä, teholla, eri vuodeosastoilla ja pitkään myös vanhusten parissa. Olen jäänyt päätyöstäni jo pois, mutta mieli tekee edelleen työn pariin. Olen miettinyt työpaikkoja myös kotipaikkakuntani ulkopuolelta. On mielenkiintoista, kun pääsee tutustumaan eri paikkakuntiin ja työyhteisöihin.

Työnhakijoiden kokemukset MediMatcherista kertovat, että palvelu auttaa löytämään monipuolisesti tietoa erilaisista terveys- ja hoiva-alan työpaikoista ja olemaan yhteydessä kiinnostaviin työnantajiin nopeasti matalalla kynnyksellä.

MediMatcher tuo terveys- ja hoiva-alalle edistyksellisen ja rekrytointia sujuvoittavan palvelun, josta on hyötyä kaikille terveys- ja hoiva-alan ammattilaisille. Palvelua käyttävien työnantajien haastattelut paljastivat, että palvelun avulla voi kasvattaa näkyvyyttään työnhakijoille helposti ja resurssitehokkaasti!

Työelämän murros edellyttää innovaatiota työnhakuun. Etenkin terveys- ja hoiva-alalla työnhaulta odotetaan yhä enemmän joustavuutta ja vuorovaikutteisuutta oikean työpaikan löytämiseksi.

Sosiaalisen median mainoskampanja poiki Utsjoen terveysasemalle yli 20 000 näyttökertaa ja lukuisia yhteydenottoja potentiaalisilta työnhakijoilta. MediMatcher tarjoaa myös markkinointitukea terveys- ja hoiva-alan työnantajille.

Yleislääkäreille on kysyntää etälääkäripuolella. Lääkäri Minerva Krohn kertoo kokemuksistaan!

”Saimme tuloksen aikaan nopeasti ja tehokkaasti”, toimitusjohtaja Kirsi Korttila, Työterveys Wellamo

Terveysalalla työntekijöistä on aina pula, ja rekrytointi on haastavaa. Helppokäyttöinen MediMatcher aikoo uudistaa alan rekrykulttuurin.