Miksi rekisteröityä MediMatcheriin?

MediMatcheriin kirjautuvat myös työnhakijatkin, toisin kuin avointen työpaikkojen ilmoitussivuille yleensä.

Työnhakijat saavat esitellä profiilissaan ammattitaitonsa anonyymisti. Lisäksi MediMatcher on työnhakijalle aina ilmainen. Haluamme kertoa, mitä etuja tästä on.

1. Kun työnantajat voivat luottaa, että heidän esittelyjään katsovat vain oikeat ammattilaiset, niin he pystyvät kirjoittamaan erittäin kattavat ja yksityiskohtaiset tiedot toimipisteistään. Tämä palvelee etenkin työnhakijoita – he saavat oikeaa ja luotettavaa tietoa työpaikkansa valitsemisen perusteeksi. Rekisteröityminen ja työnhakijaprofiilin luominen ovat siis keinot, joilla työnantaja voi laittaa työnhakijalle viestiä!

2. Jotta työnhakija voi saada työtarjouksia työnantajilta, työnantajan on pystyttävä luottamaan, että se menee takuulla pätevälle henkilölle. Tämän vuoksi tarkistamme jokaisen rekisteröityvän työnhakijan JulkiTerhikki-numeron tai opiskelijatodistuksen. Esittelyprofiilin luomisen avulla työnantajat voivat etsiä itselleen haun avulla juuri heille sopivaa työntekijää. Siispä työnhakija voi saada työtarjouksia sähköpostiinsa sellaisistakin paikoista, joita ei itse olisi tullut välttämättä ajatelleeksi. Tällainen luo aika upean startin työsuhteelle, kun työntekijä on valittu tehtävään osaamisen ja henkilökohtaisten kiinnostusten pohjalta!

3. Pystymme tarjoamaan rekisteröitymisen avulla tasavertaisuuden ja anonyymiyden mahdollisuudet ja turvan työnhakijalle. Työnhakija voi rekisteröityä, vaikka ei haluaisi että nykyinen työnantaja saa tietää että on katselemassa muita mahdollisuuksia. Työnantajat näkevät työnhakijat aina ilman yksilöiviä tietoja. Tämä lisää oikeudenmukaisuutta työmarkkinoilla – työpaikkaan valitaan siihen parhaiten soveltuva henkilö! Kun tiedot ovat näkyvissä vain valitulle kohderyhmälle, pystyy työnhakija turvallisesti kertomaan kattavasti omasta osaamisestaan ja mielenkiinnon kohteistaan.

4. Vaikka juuri sillä hetkellä ei ole tarvetta uusille työntekijöille tai et ole etsimässä töitä parhaillaan, kannattaa silti rekisteröityä MediMatcheriin. Tilanteet tulevat eteen yllättäen ja ennen kun tarve iskee, pääset MediMatcherin avulla erittäin nopeasti kartoittamaan tilanteen!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Kokemukseni MediMatcherista – MediMatcher

Esittelyssä Rokotetutkimuskeskus

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!