Palauta salasana

Anonymiteetti: Kysymme nimesi ja JulkiTerhikki-numeron vain, jotta voimme varmistaa ammattilaisuutesi. Nämä tiedot eivät näy työnantajille eikä muille käyttäjille palvelussa.

Rekisteröidy
Rekisteröidy

Voit olla meihin suoraan yhteydessä:

Asiakkuudet ja lisätiedot
Vivika Juntunen
044 2772554
vivika.juntunen@medetter.fi
Myynti
Riikka Sirviö
040 140 6232
riikka.sirvio@medimatcher.fi

Voit myös lähettää meille viestiä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähetä

Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?

09.11.2020 - MediMatcher

1. Tee mahdollisimman kattava esittelyprofiili itsestäsi. Tämä nostaa mahdollisuuksiasi saada työtarjouksia, ja osut paremmin työnantajien hakuihin mukaan, kun olet täyttänyt mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi.

2. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla. Toimit MediMatcherissa anonyyminä, eli sinun olemuksesi työntekijänä voi päätellä ainoastaan siitä mitä profiilissa kerrot.

3. Suorita hakuja, ja kokeile etsiä työpaikkaa jossa mielenkiinnon kohteesi toteutuu. Ole ennakkoluuloton, mistä vain voit löytää unelmiesi työpaikan!

4. Ole rohkea! Jos löydät mielenkiintoisen paikan ja haluat siitä vaikka vain lisätietoja – laita viestiä! Kysyminen ei maksa mitään ja antaa sinulle arvokasta lisätietoa.

5. Kun laitat viestiä kiinnostavaan työpaikkaan, niin henkilöllisyytesi paljastuu. Pääsette siis heti keskustelemaan työn ja työsopimuksen yksityiskohdista.

6. Jos saat viestiä työnantajalta, kannattaa siihen vastata mahdollisimman pian. Kun vastaat sähköpostiisi tulevaan viestiin, henkilöllisyytesi paljastuu työnantajalle.

7. Me MediMatcherissa haluamme, että sinulla olisi parhain mahdollinen kokemus käyttää palveluamme ja etsiä mukavaa työpaikkaa. Jos sinulla on jotain palautetta, ongelmia tai kehitysehdotuksia, otamme ne mielellämme vastaan!

8. Kannattaa seurata MediMatcheria Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä. Laitamme sinne koko ajan kiinnostavaa sisältöä ja myös mielenkiintoisia toimipiste-esittelyjä.

Muut kategorian artikkelit

Hammaslääkäreiden työnantaja
16.11.2020 Anonyymi rekrytointi?
09.11.2020 Näin löydät työntekijöitä
09.11.2020 Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?
04.11.2020 Somerekrytoinnin ABC
20.10.2020 Mitä rekrytointi maksaa?
09.10.2020 Lääkärintyö yrittäjänä