Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?

  1. Tee mahdollisimman kattava esittelyprofiili itsestäsi. Tämä nostaa mahdollisuuksiasi saada työtarjouksia, ja osut paremmin työnantajien hakuihin mukaan, kun olet täyttänyt mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi.
  2. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla. Toimit MediMatcherissa anonyyminä, eli sinun olemuksesi työntekijänä voi päätellä ainoastaan siitä mitä profiilissa kerrot.
  3. Suorita hakuja, ja kokeile etsiä työpaikkaa jossa mielenkiinnon kohteesi toteutuu. Ole ennakkoluuloton, mistä vain voit löytää unelmiesi työpaikan!
  4. Ole rohkea! Jos löydät mielenkiintoisen paikan ja haluat siitä vaikka vain lisätietoja – laita viestiä! Kysyminen ei maksa mitään ja antaa sinulle arvokasta lisätietoa.
  5. Kun laitat viestiä kiinnostavaan työpaikkaan, niin henkilöllisyytesi paljastuu. Pääsette siis heti keskustelemaan työn ja työsopimuksen yksityiskohdista.
  6. Jos saat viestiä työnantajalta, kannattaa siihen vastata mahdollisimman pian. Kun vastaat sähköpostiisi tulevaan viestiin, henkilöllisyytesi paljastuu työnantajalle.
  7. Me MediMatcherissa haluamme, että sinulla olisi parhain mahdollinen kokemus käyttää palveluamme ja etsiä mukavaa työpaikkaa. Jos sinulla on jotain palautetta, ongelmia tai kehitysehdotuksia, otamme ne mielellämme vastaan!

Kannattaa seurata MediMatcheria Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä. Laitamme sinne koko ajan kiinnostavaa sisältöä ja myös mielenkiintoisia toimipiste-esittelyjä.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Ovatko terveysalan työpaikat vaikea löytää?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!