Miten löydät MediMatcherin avulla töitä?

Tee mahdollisimman kattava esittelyprofiili itsestäsi. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla. Suorita hakuja. Ole rohkea!

Miten löydät MediMatcherin avulla töitä? Kokosimme listan vinkkejä, jotka auttavat sinua MediMatcherin käytössä!

1. Tee mahdollisimman kattava esittelyprofiili itsestäsi. Tämä nostaa mahdollisuuksiasi saada työtarjouksia, ja osut paremmin työnantajien hakuihin mukaan, kun olet täyttänyt mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi.

2. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla. Toimit MediMatcherissa anonyyminä, eli sinun olemuksesi työntekijänä voi päätellä ainoastaan siitä mitä profiilissa kerrot.

3. Suorita hakuja, ja kokeile etsiä työpaikkaa jossa mielenkiinnon kohteesi toteutuu. Ole ennakkoluuloton, mistä vain voit löytää unelmiesi työpaikan!

4. Ole rohkea! Jos löydät mielenkiintoisen paikan ja haluat siitä vaikka vain lisätietoja – laita viestiä! Kysyminen ei maksa mitään ja antaa sinulle arvokasta lisätietoa.

5. Kun laitat viestiä kiinnostavaan työpaikkaan, niin henkilöllisyytesi paljastuu. Pääsette siis heti keskustelemaan työn ja työsopimuksen yksityiskohdista.

6. Jos saat viestiä työnantajalta, kannattaa siihen vastata mahdollisimman pian. Kun vastaat sähköpostiisi tulevaan viestiin, henkilöllisyytesi paljastuu työnantajalle.

7. Me MediMatcherissa haluamme, että sinulla olisi parhain mahdollinen kokemus käyttää palveluamme ja etsiä mukavaa työpaikkaa. Jos sinulla on jotain palautetta, ongelmia tai kehitysehdotuksia, otamme ne mielellämme vastaan!

Kannattaa seurata MediMatcheria myös Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä. Päivitämme sinne jatkuvasti kiinnostavaa sisältöä ja myös mielenkiintoisia toimipiste-esittelyjä.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Tällaista on olla psykiatrinen sairaanhoitaja – MediMatcher

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!