Eläkeläisen keikka- tai osa-aikatyö myös MediMatcherissa!

Eläkeläinen: joko tylsistyttää? Lääkärin, hammaslääkärin, hoitajan tai muun hoiva-alan keikka- ja osa-aikatyö on nyt näppiesi ulottuvilla. Luo helposti tunnus MediMatcheriin ohjeitamme seuraten.

Eläkeläisen keikka- tai osa-aikatyö on näppiesi ulottuvilla. Luo vain MediMatcheriin tunnus ohjeitamme seuraten. Helppoa kuin heinänteko!

Eläkeläisen keikka- tai osa-aikatyö haussa? Oletko osa-aikaeläkeläinen vailla kiinnostavaa keikkatyötä? Vai siirtynyt jo kokonaan eläkeläiseksi, jolla yhä kutkuttaisi päästä välillä sorvin ääreen? Hieno homma! MediMatcherista löydät useita työnantajia ympäri Suomen, joille sopii myös keikka- tai osa-aikatyö. Monet näistä etsivät juuri sinua.

MediMatcheriin tunnuksen luominen ei sido mihinkään ja profiilisi on anonyymi eli nimesi, ikäsi tai sukupuolesi ei näy työnantajalle. Profiilin täyttäminen on selkeää ja nopeaa, voit halutessasi vain klikkailla rasteja ruutuun, tai sitten voit kertoa tarkemmin tärkeimmistä osaamisalueistasi ja kiinnostuksen kohteistasi työn suhteen.

Sen jälkeen voit selailla kriteereihisi sopivia työnantajia ja ottaa halutessasi heihin yhteyttä. Ja jos haluat, voit antaa työnantajillekin luvan olla sinuun yhteydessä ja kysyä sinua töihin. Sinun ei tarvitse huolehtia, sillä MediMatcher toimii täysin sinun ehdoillasi – voit siis myös vain katsella työnantajien tarjontaa ja muistella menneitä.

Siinä se! Eli ei kun takaisin työelämään. Voit aloittaa luomalla tunnuksen tästä. Tarvitset tunnuksen luomiseen vain nimesi ja JulkiTerhikki-tunnusnumerosi.

 

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

”Kokemukseni MediMatcherista”

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!