Kaipaatko seikkailua? Hae ulkomaille terveysalan töihin!

Älä tee mitään tyhmää, vaan hae ulkomaille töihin! MediMatcher laajentaa pian kansainväliseksi.

Monen hoitajan ja lääkärin haaveissa siintää työ ulkomailla, mutta käytännön asioiden järjestäminen voi tuntua vaikealta. MediMatcher laajentaa syksyllä toimintaansa, ja tarjoaa apuaan tässäkin asiassa.

MediMatcheristä löydät siis pian kansainvälisiä työpaikkoja esimerkiksi Ruotsista ja Norjasta. Tai jos kaipaat tooooooooodella isoa elämänmuutosta, niin miltä kuulostaisi vaikka Madagaskar tai Peru?

Perinteisten työpaikkojen lisäksi MediMatcherin kautta ilmoitetaan avustustyöpaikkoja. Avustustyöntekijöiksi haetaan lääkäreiden, sairaanhoitajien, lähihoitajien ja hammaslääkärien lisäksi kaikenlaisia terveys- ja hoiva-alan osaajia. Sinun apusi on tärkeää!

Entäs sitten ne työluvat..?

Monen reissunnälkäisen lähtöinto kaatuu kuitenkin siinä vaiheessa, kun pitäisi selvittää tiensä byrokratiaviidakoissa: mistä saan työluvan ja miten? Tähänkin MediMatcher paneutuu, ja neuvoo lähtijöitä työlupa-asioiden kanssa eteenpäin.

Jotta pääset kyttäämään heti ensimmäisenä avautuvia ulkomaanpaikkoja, kannattaa tunnukset MediMatcheriin luoda jo nyt! Tunnuksen luominen ei sitouta sinua mihinkään, ja voit anonyymistä käydä katselemassa työpaikkoja.

Luo tunnus täältä.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Äkkilähtöjä Lappiin tarjolla!

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!