Näin löydät Sen Oikean

Hei sinä hoitaja, lääkäri tai hammaslääkäri! Haluamasi työ odottaa sinua. Navigoi näin, eteenpäin…

Uuteen verkkopalveluun tutustuminen voi tuntua isolta projektilta. Ei se sitä kuitenkaan ole! Tässä kiteytetyt ohjeet, joilla löytyy se oikea työpaikka.

Jollei sinulla jo sellaista ole, niin luo tunnus MediMatcheriin. Odota vuorokausi, jonka aikana varmistamme, että olet laillistettu ammatinharjoittaja tai alalle opiskeleva.

Käytä sitten hakutoimintoa. Voit kohdistaa hakusi sijaintiin, työnkuvaan tai vapaavalintaiseen sanaan. Tämä auttaa sinua eritoten, jos tiedät mitä haluat, ja voit löytää oikean työn samoin tein.

Jollei haku tuottanut toivottua tulosta tai haluat tutkia työpaikkoja laajemmin, voit selailla työnantajien profiileja. Näet työnantajia vain sen mukaan, oletko itse hoitaja, lääkäri vai hammaslääkäri, eli saat vain sinulle oleellista tietoa, ja voit valita esimerkiksi vain Uudenmaan työpaikat.

Panosta vertailuun: kaikkea ei voi saada, mutta tärkeimmät voi!

Eri työmahdollisuuksiin voit tutustua toimipisteiden profiileissa. Työpaikkoja on helppo vertailla, jolloin voit rauhassa miettiä, mitkä asiat ovat sinulle työssä tärkeitä, ja minkä asioiden suhteen olet valmis joustamaan.

Asioita, joiden vertailun MediMatcher mahdollistaa, ovat esimerkiksi työn muoto: haluatko olla osa-aikainen, pätkätyöläinen, yrittäjä, virkatyössä, tutkimustyössä, yksityisellä vai julkisella puolella? Lisäksi voit tutustua työpaikkojen työsuhde-etuihin, koulutusmahdollisuuksiin sekä päivystys- ja etätyömahdollisuuksiin.

Kannattaa siis miettiä, mitä työltä todella haluaa, ja sitten joustaa joissain ei-niin-tärkeissä ominaisuuksissa. MediMatcherin kautta saatat löytää työn, jossa on jotain sinulle todella tärkeää, ja joka viekin sinua muuten asioissa aivan uusille vesille!

Missään vaiheessa työpaikkojen selailua ei sinun tarvitse kertoa kuka olet, tai ottaa vastaan viestejä työnantajilta. Voit siis rauhassa tutustua työmarkkinoihin, ja haaveilla kaukaisestakin työnvaihdosta. Jos kuitenkin haluat, voit myös antaa työnantajille luvan ottaa sinuun suoraan yhteyttä – he eivät silti saa tietää henkilöllisyyttäsi.

Jos ja kun Se Oikea työpaikka löytyy, voit ottaa heihin suoraan yhteyttä – ilman turhia välikäsiä!

Profiilin luominen MediMatcheriin on siis ihan easy peasy lemon squeezy. Aloita täältä!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Ovatko terveysalan työpaikat vaikea löytää?

”Työntekijöiden tarve terveysalalla on jatkuva”

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!