Näin löydät Sen Oikean

Hei sinä hoitaja, lääkäri tai hammaslääkäri! Haluamasi työ odottaa sinua. Navigoi näin, eteenpäin…

Uuteen verkkopalveluun tutustuminen voi tuntua isolta projektilta. Ei se sitä kuitenkaan ole! Tässä kiteytetyt ohjeet, joilla löytyy se oikea työpaikka.

Jollei sinulla jo sellaista ole, niin luo tunnus MediMatcheriin. Odota vuorokausi, jonka aikana varmistamme, että olet laillistettu ammatinharjoittaja tai alalle opiskeleva.

Käytä sitten hakutoimintoa. Voit kohdistaa hakusi sijaintiin, työnkuvaan tai vapaavalintaiseen sanaan. Tämä auttaa sinua eritoten, jos tiedät mitä haluat, ja voit löytää oikean työn samoin tein.

Jollei haku tuottanut toivottua tulosta tai haluat tutkia työpaikkoja laajemmin, voit selailla työnantajien profiileja. Näet työnantajia vain sen mukaan, oletko itse hoitaja, lääkäri vai hammaslääkäri, eli saat vain sinulle oleellista tietoa, ja voit valita esimerkiksi vain Uudenmaan työpaikat.

Panosta vertailuun: kaikkea ei voi saada, mutta tärkeimmät voi!

Eri työmahdollisuuksiin voit tutustua toimipisteiden profiileissa. Työpaikkoja on helppo vertailla, jolloin voit rauhassa miettiä, mitkä asiat ovat sinulle työssä tärkeitä, ja minkä asioiden suhteen olet valmis joustamaan.

Asioita, joiden vertailun MediMatcher mahdollistaa, ovat esimerkiksi työn muoto: haluatko olla osa-aikainen, keikkatyöläinen, yrittäjä, virkatyössä, tutkimustyössä, yksityisellä vai julkisella puolella? Lisäksi voit tutustua työpaikkojen työsuhde-etuihin, koulutusmahdollisuuksiin sekä päivystys- ja etätyömahdollisuuksiin.

Kannattaa siis miettiä, mitä työltä todella haluaa, ja sitten joustaa joissain ei-niin-tärkeissä ominaisuuksissa. MediMatcherin kautta saatat löytää työn, jossa on jotain sinulle todella tärkeää, ja joka viekin sinua muuten asioissa aivan uusille vesille!

Missään vaiheessa työpaikkojen selailua tai MediChattailyä sinun ei sinun tarvitse kertoa kuka olet – profiilisi on täysin anonyymi. Voit siis rauhassa tutustua työmarkkinoihin, ja haaveilla kaukaisestakin työnvaihdosta.

Jos ja kun Se Oikea työpaikka löytyy, voit sopia työsuhteesta suoraan MediChatissa – ilman turhia välikäsiä!

MediMatcher on siis ihan easy peasy lemon squeezy. Aloita täältä!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Vanhustyön ammattilainen palasi etelän loskasta Lapin luontoon

Millaista on olla psykiatrinen sairaanhoitaja?

MediMatcher lisää työnhaun vuorovaikutusta ja tehokkuutta

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!