Miten löydät työntekijöitä? Lue vinkit!

Tee mahdollisimman kattavat esittelyprofiilit toimipisteistäsi. Huolehdi, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Suorita kattavia hakuja.

Miten löydät MediMatcherin avulla työntekjöitä? Kokosimme listan vinkkejä, jotka auttavat MediMatcherin käytössä!

1. Tee mahdollisimman kattavat esittelyprofiilit jokaisesta toimipisteestäsi. Tähän kannattaa panostaa! MediMatcherin yksi parhaista ominaisuuksista verrattuna muihin työnhakusovelluksiin on kattavat tiedot. Työnhakijat todella haluavat tietää, millaista teillä on olla töissä. Hyvin täytetyt profiilit houkuttelevat työnhakijoita ottamaan yhteyttä teihin, ja madaltavat kynnystä laittaa viestiä.

2. Huolehdi, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Työnhakijoille on todella paljon mielekkäämpää hakea töitä, kun tietävät että heidän viestinsä menee oikealle henkilölle. Ja tämä lisää myös teidän mahdollisuuksianne saada ihmisiä töihin!

3. Suorita kattavia hakuja. Haun avulla näet työnhakijat, jotka haluavat työskennellä teidän alueellanne. Voit myös rajata hakua työnhakijoiden osaamisen, koulutustason tai kiinnostuksen mukaan. Laita rohkeasti viestiä, kun mukavanoloinen henkilö löytyy! Kun työnhakija vastaa sähköpostilla lähettämääsi viestiin, näet hänen henkilöllisyytensä ja voitte keskustella työsopimuksen ja työn yksityiskohdista.

4. Kun laitat viestejä, kirjoita ne yhdelle henkilölle kerrallaan! Työnhakijat tietävät nykypäivänä mitä työltään haluavat. Persoonattomat ”Etsimme työntekijää..” -massaviestit eivät puhuttele. Kysy suoraan, olisiko löytämäsi henkilö kiinnostunut työpaikastasi.

5. Voit luoda myös suosikkilistoja ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Jos tiedät, että teille on avautumassa vaikka vuoden päästä juuri tietylle henkilölle sopiva pesti, voit laittaa hänen profiilinsa odottamaan yhteydenottoa valitsemallesi suosikkilistalle.

6. Kun saat yhteydenottoja työnhaijoilta, niin muista vastata niihin mahdollisimman pian. Työnhakijalle on tärkeää tulla kuulluksi, vaikka vastaus sinulta olisikin vain että palaan myöhemmin asiaan kun avoimia paikkoja vapautuu.

7. Me MediMatcherissa haluamme, että sinulla olisi parhain mahdollinen kokemus käyttää palveluamme ja etsiä työntekijöitä. Jos teillä on jotain palautetta, ongelmia tai kehitysehdotuksia, otamme ne mielellämme vastaan!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Anonyymi rekrytointi?

Palvelukoti Onnelassa Pelkosenniemellä on välitön ja kodinomainen ilmapiiri – MediMatcher

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!