Millaista on olla töissä Arte-Lääkäreillä?

Arte-lääkärit antoi minulle mahdollisuuden ”kokeilla siipiäni”. Sain rakentaa monenlaista uutta toimintaa tullessani firmaan!

Arte-Lääkärit toimivat Lahden seudulla ja ovat yksityisellä sektorilla toimiva pieni perheyritys. Heillä on toimipisteitä Lahdessa, Orimattilassa sekä Sysmässä. MediMatcher sai haastatteluun Arte-lääkäreillä työskentelevän YAMK Sairaanhoitaja Pirjon, joka kertoi ajatuksiaan siitä, millaista on olla töissä Arte-Lääkäreillä.

Tässä Pirjon haastattelu:

1. Miksi olet töissä juuri Arte-lääkäreillä?
Olen pitkänlinjan hoitotyön tekijä ja olen kaivannut sellaista työyhteisöä, jossa asiat soljuvat ilman byrokratiaa. Arte-lääkäreillä jokainen työntekijä voi vaikuttaa omaan työhönsä ja täällä pystymme asiakaslähtöiseen työskentelyyn, mikä on minulle ensiarvoisen tärkeä asia.

2. Mikä on parasta työpaikallasi?
Parasta työyhteisössämme on juurikin kaikki Artella työskentelevät ihmiset! Jokainen pyrkii tekemään työnsä mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Tämän takia saamme paljon (päivittäin) mukavaa palautetta asiakkailtamme. Arte-lääkärit on ”ihmisenkokoinen” lääkärikeskus ja hallittavissa oleva työyhteisö.

3. Mitä teet kahvitauoilla?
Kahvitauoilla höpöttelemme työkavereiden kanssa kaikkea mahdollista epäasiallista. 🙂

4. Mikä on parasta Lahdessa?
Lahdessa parasta on luonto ja ulkoilumahdollisuudet. Täällä voi harrastaa melkein mitä vaan! Tänne pohjoisesta muuttaneena pidän plussana myös sijaintia, Lahti on aika lähellä kaikkea.

5. Mikä on sinulle tärkeintä että viihdyt työpaikalla?
Tärkeintä on yhdessä tekemisen meininki! Pyrimme myös säännöllisesti järjestämään yhteisiä tapahtumia työpaikan ulkopuolella. Meillä on Arte-lääkäreillä hyvä porukka!

6. Miksi valitsit Arte-lääkärit työpaikaksesi?
Arte-lääkärit antoi minulle mahdollisuuden ”kokeilla siipiäni”. Sain rakentaa monenlaista uutta toimintaa tullessani firmaan! Halusin myös nähdä millaista on toimia terveydenhuollossa yksityisellä sektorilla pienessä perheyrityksessä.

Käy kurkkaamassa Arte-Lääkärien esittely MediMatcherista!

 

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Kokemukseni MediMatcherista – MediMatcher

Ylöjärvellä potilaat tulevat tutuiksi

Mitä yhteistä on uudella työpaikalla ja lomahotellilla?

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!