Selailetko työpaikkoja sunnuntaipuhteena?

Olet tullut oikeaan paikkaan! MediMatcherissa hoitajien, lääkäreiden ja hammaslääkärien työpaikkoja saa kuolata, vaikka ei olisikaan tosimielellä liikkeellä.

Jotkut viettävät vapaa-aikansa netissä selaillen vaatteita, asuntoja tai kissavideoita – jotkut puolestaan tutkivat huvikseen työpaikkoja!

Jos kuulut tähän kummalliseen, mutta ylvääseen vähemmistöön, niin olet juuri oikeassa paikassa. MediMatcher ei nimittäin painosta käyttäjäänsä mihinkään. Voit siis luoda tunnuksen ja selailla työpaikkoja mielin määrin ilman mitään vaatimuksia.

Jos olet esimerkiksi sairaanhoitaja, lähihoitaja, geronomi, opiskeleva lääkäri, erikoislääkäri, hammaslääkäri tai vaikka ensihoitaja, voit luoda anonyymin profiilin ja selata työpaikkoja. Tämä ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään, eli voit pysyä täysin tuntemattomana tutkailijana työnantajaviidakossa. Jos kuitenkin ajattelet, että haluaisit sinuun otettavan yhteyttä, niin voit myös antaa työnantajille luvan viestittää sinulle, kun he kokevat työosaamisesi olevan juuri etsimäänsä.

Tai jos sitten joskus törmäät vastustamattomaan työhön ja taivut houkutuksen alla, voit ottaa suoran yhteyden työpaikkaan ja muuttaa elämäsi kurssin.

Aloita selailuharrastus heti ja luo tunnus MediMatcheriin. Loppu on sinusta kiinni!

 

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!