Harkitsetko uutta työpaikkaa? Työntekijä suosittelee Työplussaa!

Työplus-konserni tuottaa ja kehittää työelämän terveydenhuollon palveluja, ylläpitää työterveyspalvelutoimintaa sekä harjoittaa alan koulutus- ja konsultaatiotoimintaa. Merkityksellistä ja kiinnostavaa työtä siis. Mutta millainen Työplus on työpaikkana?

Työplussan palvelujohtaja Heidi Rintala kertoo, että Työplus on ylpeä palautteesta, jota on saanut työntekijöiltään: ”Olemme saaneet työntekijöiltä erityistä kiitosta hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisesta tuesta ja työn joustavuudesta.”

MediMatcher kysyi Työplussan nykyiseltä työntekijältä muutaman kysymyksen saadakseen selvyyttä siihen, millainen Työplus on työpaikkana:

1.Miksi olet töissä Työplussassa?

Työplussassa pääsee päivän aikana työskentelemään sekä ennaltaehkäisevän että akuutin terveydenhuollon kanssa, joka tuo työhön mukavaa vaihtelua. Työ on monipuolista, ja opin joka viikko jotain uutta.

2.Mikä on Työplussassa parasta?

Työplussassa parasta on mahdollisuus kehittää omaa tietotaitoa ja nähdä, kuinka asiakkaan terveys kohenee. Pidän myös siitä, että Työplus-yksikössä on muitakin terveydenhuollon tarjoajia, joiden kanssa pääsee vaihtamaan ajatuksia ja tietoa.

3.Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikani kuluu lukemisen, ulkoilun ja juoksuharrastuksen parissa.

4. Onko Työplussan toimialueelta helppo löytää koti?

Asuntotoimistojen ja kaupungin sivuilta löytyy vaihtoehtoja eri elämänvaiheissa oleville ihmisille. Pietarsaaressa löytää helposti kodin läheltä keskustaa.

Työplus palvelee Kokkolan, Pietarsaaren ja Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella 1 600 yritystä, 1 000 yrittäjää ja maanviljelijää sekä 27 000 henkilöasiakasta kaikilta toimialoilta. Työtä siis tekevälle riittää.

Kirjaudu MediMatcheriin ja tutustu lisää Työplussan antimiin!

 

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Äkkilähtöjä Lappiin tarjolla!

Ylöjärvellä potilaat tulevat tutuiksi

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!