Anonyymi rekrytointi

Anonyymi rekrytointi tarkoittaa sitä, että rekrytoija ei saa tietoonsa työnhakijan tunnistetietoja, vaan pelkästään hänen osaamisensa ja työhistoriansa.

Anonyymi rekrytointi tarkoittaa sitä että rekrytoija ei saa tietoonsa työnhakijan tunnistetietoja, vaan pelkästään hänen osaamisensa ja työhistoriansa. Tämä mahdollistaa sen, että tehtävään parhaiten soveltuva henkilö tulee todennäköisemmin valituksi ja että sellaisetkin uskaltavat hakea töitä jotka muuten voisivat kokea tulevansa syrjityksi taustansa vuoksi.

Anonyymi rekrytointi ehkäisee syrjinnältä ja tukee tasa-arvoa työmarkkinoilla. On ihan mahtavaa, että yhä suurempi joukko ihmisiä kannattaa tällaista! Onhan toki epäreilua, että työpaikkajonossa eteesi kaahaa sukulaisuussuhteilla sinua kokemattomampi vaihtoehto ja nappaa työpaikan nenäsi edestä.

Me MediMatcherilla halusimme ehdottomasti liittyä edelläkävijöiden joukkoon ja siksi palvelussamme työnhakijat näkyvät aina anonyymeinä työnantajille. Vasta sitten kun työhakija on ilmaissut kiinnostuksensa tarjottuun työpaikkaan, työnantajalle selviää hänen sähköpostiosoitteensa ja sitä kautta henkilöllisyys. Siispä kaikki työnantajat, jotka palvelustamme löydätte, ovat takuulla sitä parasta A-luokkaa – he haluavat olla edelläkävijöitä ja mahdollistaa työnhakijoiden tasa-arvoisen kohtelun!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Ovatko terveysalan työpaikat vaikea löytää?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.

Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!