Näin löydät työpaikan, jossa viihdyt!

MediMatcherin lanseeraama opas auttaa työnhakijoita eteenpäin unelmien työn löytämisessä terveys- ja hoiva-alalla.

MediMatcherin lanseeraama opas auttaa työnhakijoita eteenpäin unelmien työn löytämisessä terveys- ja hoiva-alalla. Oppaan voi ladata ilmaiseksi alla olevasta linkistä!

MediMatcher on kehittänyt uuden työnhaun oppaan, joka tukee työnhakijoita selviämään terveys- ja hoiva-alan työpaikkaviidakossa. Helppolukuinen opas kattaa vinkkivitoset parhaan työpaikan nappaamisesta palkkaneuvotteluissa menestymiseen! Opas on suunniteltu ihan kaikille terveys- ja hoiva-alan ammattilaisille: opiskelijoille, lähihoitajille, lääkäreille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, hammaslääkäreille… Lataa opas ja löydä vinkit työpaikan etsintään!

Oppaan voi ladata nyt täysin ilmaiseksi tästä linkistä.

Enää ei siis tarvitse pelätä, että jäisit ilman hyvää harjoittelu- tai työpaikkaa, sillä me tuemme sinua polkusi jokaisella askeleella!

Lataa MediMatcherin opas ja löydä Se Oikea. Työpaikka.

Oppaasta löytyy viisi ytimekästä vinkkiä, jonka avulla tehostat sinulle sopivan työpaikan löytämistä. Tutustu myös työpaikkatarjontaan osoitteessa medimatcher.fi.

Työpaikkoja voi nykyään etsiä lukemattomilta eri sivustoilta, kuten kuntarekry, lääkärilletöitä, duunitori, oikotie, lääkäriliitto, monster, seure… Kaikkia sivustoja käyttäessä työnhaku voi olla kuitenkin aikaa vievää ja sekavaa. MediMatcherilla löydät muutamassa sekunnissa kaikki sinulle sopivat työpaikat!

Sivustolta löydät tehokkaan hakukoneen, jonka avulla tutkit ja selailet oman alasi työpaikkoja ympäri Suomen. Mikäli kaipaat apua työnhaussa tai oppaan latauksessa, ole yhteyksissä niin autamme!

Oppaan löydät tästä linkistä!

Opas on täysin ilmainen ja palvelee kaikkia terveys-ja hoiva-alan ammattilaisia ja opiskelijoita lähihoitajista lääkäreihin! Tutustu oppaan vinkkeihin ja tee työn etsimisestä mielekästä.

MediMatcherin sivuilta löydät kaikenlaisia työpaikkoja ympäri Suomea sairaaloista terveysasemiin ja työterveysasemiin. Tutustu ja löydä sinulle mieluisin työpaikka!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

MediMatcher vs. työpaikkailmoitus

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!