MediMatcher lisää työnhaun vuorovaikutusta ja tehokkuutta

Työelämän murros edellyttää innovaatiota työnhakuun. Etenkin terveys- ja hoiva-alalla työnhaulta odotetaan yhä enemmän joustavuutta ja vuorovaikutteisuutta oikean työpaikan löytämiseksi.

Terveys- ja hoiva-alaa leimaa jatkuva tarve työvoimalle. Hoivakodit ja osastot pyörivät jatkuvalla alimitoituksella samalla, kun työntekijät saattavat tehdä tuplavuoroja.

Työvoimapula ja työelämämurros asettavat paineita myös rekrytoinnille. Kun työpaikkoja on avoinna jatkuvasti, halutaan rekrytoinnista tehokasta ja edullista. Työnhakijoiden markkinoilla on varaa valita ja siksi työntekijöille onkin tärkeää antaa mahdollisuus tutustua työpaikkaan etukäteen.

MediMatcher tuo terveys- ja hoiva-alan työnhakuun uudenlaisen lähtökohdan, kun työtä ja työntekijöitä etsitään vuorovaikutteisemmin yhdellä rekrytointialustalla. Näin mahdollistetaan työvoiman nopeampi liikkuvuus ja uuden työntekijän sutjakkaampi rekrytointi!

Kattavat tiedot työnantajista profiileita selaamalla

MediMatcherissa työnhakijat ja työnantajat luovat palveluun profiilin, jossa ammennetaan tarkemmin omaa osaamista ja työtarjontaa. Profiileissa työnantajat voivat kertoa muun muassa palkkauksen ja tarvittavien osaajien lisäksi tietoja työpaikan eduista ja työympäristön luonteesta.

Tämän ansiosta työnhakijat saavat välittömän mielikuvan työpaikan luonteesta ja siitä, olisiko työpaikka heille sopiva. Lisäksi MediMatcherissa kaikki tapahtuu anonyymisti ammattiosaaminen etusijalla. Palvelun hakutoiminnolla voi suodattaa juuri itselleen sopivia profiileja sekä valita, haluaako ottaa vastaan työtarjouksia vai ainoastaan selailla huvin vuoksi!

Tunnuksen luominen on helppoa ja ilmaista

Tunnuksen voi luoda MediMatcheriin helposti. Työnhakijat tarvitsevat tunnuksen luomista varten vain sähköpostin ja salasanan sekä JulkiTerhikki-numeron tai todistuksen aktiivisista opinnoista todistaakseen ammattitaitonsa.

Kun pula työvoimasta on jatkuva, on tärkeää valita parhaat työkalut sen oikean työpaikan löytämiseksi. MediMatcher tarjoaakin etulyöntiaseman työmarkkinoilla!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

MediMatcher vs. työpaikkailmoitus

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.

Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!