Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

Työpaikkailmoitus kannattaa laittaa sinne, missä terveysalan työntekijät sen oikeasti näkevät. Eli sosiaaliseen mediaan.

Työnhakijat ovat somessa. Siksi työpaikkailmoitus kannattaa laittaa sinne, missä työnhakijatkin ovat. Eli sosiaaliseen mediaan.

Keskivertoihminen viettää somessa 2,5 tuntia per päivä. Tässä ajassa hänelle näytetään suuri määrä hänen elämäänsä ja mielenkiinnonkohteitaan käsitteleviä kuvia ja artikkeleita. Ja mikä tärkeintä – työpaikkailmoituksia.

Jätä siis lehti-ilmoitus historiaan, ja laita työnhaku someen!

Perinteinen rekrytointi vie rahat ja järjen

Hyvä, paha algoritmi

Jokaisella ihmisellä on oma some. Sen lisäksi, että itse valitsemme sinne eri aiheita, Google ja muut teknologiajätit seuraavat tekemisiämme tarkasti, ja näyttävät meille mielenkiinnonkohteitamme vastaavaa verkkosisältöä.

Tämä tarkoittaa, että sairaanhoitaja Antti Auttaja näkee paljon sairaanhoitoalaan liittyviä mainoksia. Tai että lääkäri Piia Parantaja törmää herkästi terveyteen liittyviin artikkeleihin.

Mutta terveysalan työntekijät eivät näe pelkästään mainoksia, vaan myös työpaikkailmoituksia! Laittamalla siis työpaikkahaun sosiaaliseen mediaan, tavoitat heti suuren määrän alan työntekijöitä. Saat kiinni nekin potentiaaliset työntekijät, jotka eivät aktiivisesti hae töitä, tai jotka eivät käy kovin usein työpaikkailmoituksia katsomassa. Työnhakijat ovat somessa.

MediMatcher tarjoaa myös somepalveluita

Yksi MediMatcherin kasvavista osaamisalueista on some. MediMatcher myös mainitsee aktiivisesti mukana olevia yrityksiä ja hyviä työpaikkoja sosiaalisessa mediassa.

Kun on kyse ammattilaisille suunnatuista työpaikkailmoituksista, ei yleisluontoinen ”tule meille töihin” -mainos riitä. Mainoksen täytyy pystyä tuottamaan arvoa sen katsojalle. MediMatcherin mainoksissa arvokasta työnhakijalle on, kun hän pääsee katsomaan kiinnostavan työpaikan työmahdollisuuksia realistisesti ja yksityiskohtaisesti MediMatcheriin – ja vertailemaan muihin.

Teemme mainoksista kiinnostavia ja värikkäitä – sellaisia, joita nähdessään somen käyttäjillä kiinnostus herää. Tämä on yksi MediMatcherin palveluista, jotka saat käyttöösi kaupan päälle, kun tuot organisaatiosi MediMatcheriin.

Voit nähdä MediMatcherin mainoksia meidän somessa!

Onnistunut somemainonta lisää toimipisteenne katselua merkittävästi! Työnhakijat ovat somessa ja data sen todistaa.

 

Liity nyt MediMatcheriin ja toimipisteenne saa yhden somemainoksen ilmaiseksi!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

Unohdetaan sote hetkeksi ja kohdataan työnhakijat ihmisinä

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!