Hoitajia kaivataan kesäksi Utsjoelle!

Töitä hoitajille on tarjolla nyt Utsjoella, jossa et tarvitse välttämättä edes omaa autoa ja upeat maisemat alkavat jo heti takapihalta.

Utsjoella et tarvitse välttämättä edes omaa autoa ja upeat maisemat alkavat jo heti takapihalta. Pienessä kylässä tutustut nopeasti naapureihin ja työkavereihin, minkä lisäksi saat viettää yhden elämäsi parhaista kesistä! Terveysasema on pieni ja työyhteisö on tosi mukava sekä tunnelma viihtyisä ja kodikas. Työkaverit tulevat läheisiksi ja mikäli joskus tulisi törmäyksiä, pidetään Utsjoella huoli ettei kenelläkään jää mitään hampaankoloon.

Jos Pohjois-Lappi ei ole sinulle entuudestaan tuttu, se pitää ehdottomasti itse nähdä. Kiireettömyys ja rauhallisuus sekä mielettömän kaunis luonto luo oman tunnelmansa, johon moni kertoo jääneensä koukkuun. Yötön yö on kokemus itsessään – ei ole väliä mitä työvuoroa tekee, sillä aina paistaa aurinko!

Asunnon löytäminen saattaa olla haasteellista, mutta kukaan ei vielä ole jäänyt vailla asuntoa. Kimppakämpissä on yleensä ainakin tilaa! Kesällä saat mahdollisuuden myös kalastella ja lohestaa, ja jos Norjan raja on auki niin pääset alle tunnissa Jäämeren rannalle taas uudenlaisiin satumaisen kauniisiin maisemiin!

Käy tutustumassa MediMatcherissa tarkempaan työpaikan kuvaukseen ja laita suoraan viestiä hoitotyön johtajalle palvelun kautta, jos haluat kiinnostuksen herättyä lisätietoja!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Palvelukoti Onnelassa Pelkosenniemellä on välitön ja kodinomainen ilmapiiri – MediMatcher

Harkitsetko uutta työpaikkaa? Työntekijä suosittelee Työplussaa!

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!