5 vinkkiä terveysalan rekrytointiin

Terveysalan työnhakijat kertovat uudessa oppaassa, kuinka saat heidät töihin!

MediMatcherin uudesta oppaasta löydät vinkit rekrytointiin suoraan terveysalan työntekijöiltä. Oppaan avulla saat tietää, kuinka erottua muista työnantajista ja kuulet sisäpiirin vinkit, mitä lääkärit ja hoitajat todella haluavat tietää ennen työsopimuksen solmimista.

”Minusta on tärkeää, että työtä hakiessa voi viestitellä työnantajan kanssa yhteisillä termeillä, silloin saa ihan eri lailla käsityksen työn arjesta, kuin rekrytointifirmojen kautta työllistyessä.”

Opas on ilmainen, ja saat ladattua sen täältä.

Oppaassa on selkeästi kerrottu yllättäviäkin vinkkejä sekä kuinka saat helpotettua ja tehostettua rekrytointia. Löydät nopeasti uusia näkökulmia terveysalan rekrytointiin suoraan terveysalan työntekijöiltä.

Opasta varten olemme haastatelleet lääkäreitä sekä hoitoalan ammattilaisia ja koonneet vinkit siitä, mitä he haluaisivat tietää työpaikasta ennen työsuhteen alkamista. Haastatteluissa kävi ilmi asioita, joita ei välttämättä ole ennen edes tullut ajatelleeksi! Aina ei työnhakija välttämättä valitse sitä paikkaa, missä palkka on suurin.

Jos tuntuu, että työntekijöitä ei kovasta yrityksestä huolimatta löydy, lataa opas terveydenhuollon rekrytointiin! Ehkä sieltä löydät jonkin puuttuvan palasen, jolla saat työntekijät töihin juuri sinun työpaikkaasi.

Oppaan avulla autamme sinua erottumaan muista työnantajista ja tavoittamaan heidät rekrytoinnin tullessa ajankohtaiseksi. Älä enää kaada rahaa rekrytointiin, kustannustehokkaampia vaihtoehtoja löydät varmasti!

Selaa opas läpi ja nuku yösi paremmin!

Opas on saatavilla ilmaiseksi kaikille haluaville ja lataat sen nopeasti netistä.

Helppolukuisen oppaan voi selata helposti läpi vaikka kahvitauolla, jos sinulla on sellaiseen aikaa. Joten ota keksin lisäksi käteesi avain oikeiden työntekijöiden löytämiseen ja kipua rekrytoinnin maailmanmestariksi! Vinkit lääkäreiden, sairaanhoitajien, lähihoitajien ja muiden hoiva-alan ammattilaisten rekrytointiin löydät MediMatcherin rekrytointioppaasta.

Jos haluat tutustua tarkemmin siihen, kuinka MediMatcher voi auttaa sinua tehostamaan rekrytointia, voit tutustua palveluun täällä.

Sitä ennen voit ladata ilmaisen oppaan tästä linkistä ja helpottaa rekrytointirumbaasi!

Mikäli haluat tutustua MediMatcheriin ja sen tarjoamiin palveluihin, ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme, kuinka teidän työpaikkanne voi tehostaa rekrytointia ja tuoda positiivista työnantajamielikuvaa helposti ja vaivattomasti esiin.

MediMatcherin avulla rekrytointi on vaivatonta!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

MediMatcher vs. työpaikkailmoitus

Työnhakijat ovat somessa – miksei siis työpaikkailmoitus?

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!