Kaipaatko irtiottoa arjesta?

Jos Arktinen elämäntyyli ja luonto viehättää, nyt olisi hyvä mahdollisuus lähteä viettämään ”working holidayta” Suomen pohjoisimpaan terveyskeskukseen Lapin hienoimpien avotuntureiden ja erämaiden äärelle!

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Utsjoella tällä hetkellä lääkärinä työskentelevä Sanni on asunut Suomen pohjoisimmassa kunnassa vuodesta 2016. Hän on ihastunut paikalliseen elämäntyyliin ja upeaan luontoon. Utsjoella luonto ja tunnelma onkin todella niin upeaa, ettei sitä voi käsittää ennen kun sen on itse kokenut!

Erityispiirteitä arktisissa olosuhteissa työskentelyssä ovat esimerkiksi pitkät etäisyydet, etävastaanottojen pito eri kylissä ja rento työtahti, jota määrittelee esimerkiksi poroerotukset tai hyvät pilkkisäät. Pakkaset voivat olla todella kovia, ja välillä työpäivän aloitus saattaa viivästyä kovan lumisateen takia.

Utsjoen kaunis maisema

Kuva: Sanni Rannikko

Aika hienot maisemat työpaikalta.

Nyt kannattaa ehdottomasti kurkata MediMatcherista Utsjoen Terveyskeskuksen profiili ja laittaa heille viestiä tarjolla olevista mahdollisuuksista. Tässä jonossa et halua jäädä viimeiseksi!

Kuvat: Sanni Rannikko Instagram-tili @sanniran

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Vanhustyön ammattilainen palasi etelän loskasta Lapin luontoon – MediMatcher

Esittelyssä Rokotetutkimuskeskus

Harkitsetko uutta työpaikkaa? Työntekijä suosittelee Työplussaa!

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!