Kaipaatko irtiottoa arjesta?

Jos Arktinen elämäntyyli ja luonto viehättää, nyt olisi hyvä mahdollisuus lähteä viettämään ”working holidayta” Suomen pohjoisimpaan terveyskeskukseen Lapin hienoimpien avotuntureiden ja erämaiden äärelle!

Utsjoella tällä hetkellä lääkärinä työskentelevä Sanni on asunut Suomen pohjoisimmassa kunnassa vuodesta 2016. Hän on ihastunut paikalliseen elämäntyyliin ja upeaan luontoon. Utsjoella luonto ja tunnelma onkin todella niin upeaa, ettei sitä voi käsittää ennen kun sen on itse kokenut! Erityispiirteitä arktisissa olosuhteissa työskentelyssä on esimerkiksi pitkät etäisyydet, etävastaanottojen pito eri kylissä ja rento työtahti jota määrittelee esimerkiksi poroerotukset tai hyvät pilkkisäät. Pakkaset voivat olla todella kovia, ja välillä työpäivän aloitus saattaa viivästyä kovan lumisateen takia.

Aika hienot maisemat työpaikalta

Nyt kannattaa ehdottomasti kurkata MediMatcherista Utsjoen Terveyskeskuksen profiili ja laittaa heille viestiä tarjolla olevista mahdollisuuksista. Tässä jonossa et halua jäädä viimeiseksi!

Kuvien (c) Sanni Rannikko IG: sanniran

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Esittelyssä Rokotetutkimuskeskus

Harkitsetko uutta työpaikkaa? Työntekijä suosittelee Työplussaa!

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.
Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!