MediMatcher kulissien takaa

MediMatcher - terveys- ja hoitoalan työnantajien ja työntekijöiden kohtaamispaikka - on olemassa yksinkertaisesti siitä syystä, että sitä tarvitaan. Onnistunut rekrytointi on avain hyvään työhön, eikä onnistu ilman oikeita työkaluja.

MediMatcher on terveys- ja hoitoalan ammattilaisten tekemä. MediMatcherin perustajat ovat työskennelleet yli 20 vuotta rekrytoinnin parissa. Heille kävi koko ajan selvemmäksi, että hyvä rekrytointi on kaiken A ja O. Samalla he huomasivat, että alalla oli kipeä tarve paremmalle systeemille – niinpä syntyi MediMatcher.

Tarina alkoi perheyrityksestä

Nykyään MediMatcheria pyörittää nuori ja pippurinen tehotiimi. Työporukka on muodostunut innokkaista eri alojen ammattilaisista, jotka kaikki haluavat kasvaa ja kehittyä. Konsultointiapuna sekä suuntaviivoja näyttämässä on lisäksi pitkän linjan ammattilainen Pasi Kurtti. Pasi on toiminut yli 30 vuoden ajan lääkärinä, perustanut 2000-luvun menestyksekkäät rekrytointiyritykset Medimannin ja tekstiviestillä toimivan rekrytointijärjestelmän Nettimannin sekä ollut mukana käynnistämässä lääkärikeskuksen toimintaa.

”Tehokkuuden lisäksi siis tietoa ja kokemusta alalta löytyy pitkältä ajalta!”

MediMatcherin takana on suomalainen perheyritys Medetter Oy, joka toimii pääosin lääkärin vastaanottona sekä psykiatrian alan toimijana. Pitkän kokemuksensa aikana Medetterin joukot ovat päässeet näkemään, kuinka hyvän ja osaavan henkilöstön luominen on kaiken onnistumisen keskiössä. Tehokkuuden lisäksi siis tietoa ja kokemusta alalta löytyy pitkältä ajalta!

Täyttä höyryä eteenpäin

MediMatcher on olemassa, jotta kaikki säästäisivät aikaa ja rahaa ja löytäisivät sen itselleen oikeasti sopivan työpaikan tai työntekijän. Pois sekava byrokratia ja turhat välikädet! MediMatcher löytää Sen Oikean tehokkaasti ja ennakkoluulottomasti.

MediMatcher onkin terveys- ja hoitoalan ammattilaisten perustama edelläkävijä, jonka päätavoite on korjata kankean rekrytoinnin tuomat rasitteet. Nuoren, dynaamisen ja monipuolisen tiimin sydämenasiana on auttaa juuri Sinua!

Ja sitä on MediMatcher.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

Ovatko terveysalan työpaikat vaikea löytää?

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!