Piilotyöpaikat löytyvät helposti MediMatcherista!

Terveys- ja hoiva-alan piilotyöpaikat löytyvät helposti, sillä MediMatcherissä työnantajilla on jatkuvasti haku auki. Aloita piilotyöpaikkojen selailu jo tänään!

Piilotyöpaikkojen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Lääkärit, sairaanhoitajat ja muut terveys- ja sairaanhoitoalan työnhakijat ovat sinänsä hyvässä asemassa, että työpaikkoja riittää. Mutta parhaista on kilpailua, ja käy niinkin, että ne halutuimmat jäävät jopa pois julkisesta hausta.

Onneksi alan työpaikkoja varten on luotu oma sivustonsa, eli MediMatcher!

Perinteisille työnhakusivustoille ilmoitusten tekeminen ja ylipäänsä rekryprosessin käynnistäminen ovat suuritöisiä hankkeita, jonka vuoksi työnantajat saattavat vältellä niitä. Tästä seuraa kulttuuria, jossa palkataan puskaradion avulla kaverin serkun isoisän armeijakaverin eksän nyksän naapurin koiran kaimoja – sen oikeasti sopivimman ja kiinnostuneimman hakijan sijaan. Toisaalta hyvätkin paikat jäävät helposti ilman työnhakijoita, jos kaverin naapurin kaimoja ei nykyisiltä työntekijöiltä löydy puskaradiosta.

MediMatcherissä työnantajien profiilit ovat kuitenkin aina nähtävillä. Profiilista työnhakijalle selviää valtava määrä olennaista tietoa työpaikasta – mm. potilasmateriaalista moniammatillisten tiimien käytäntöihin ja vastaanottoaikoihin sekä erikoisvälineisiin ja etätyöhön liittyen. Työnhakija saa tämän avulla selville, onko tämä työpaikka match juuri hänelle, vai onko jokin pikkuseikka, mikä olisikin täysi deal breaker. Näin kaikki säästävät aikaansa eikä hutirekrytointeja tule.

Tavanomaisia ”nyt avoin työpaikka” ilmoituksia ei siis MediMatcherista löydy, vaan profiileissa esitellään työpaikan tarjoamat työmahdollisuudet. Työnhakija voi itse katsoa, onko työpaikka hänelle kiinnostava juuri nyt vai kenties ensi vuonna. Tällä tavoin myös urasuunnittelu pidemmällä tähtäimellä onnistuu.

Piilotyöpaikat eli työpaikat, jotka eivät ole julkisesti ilmoitettu avoimeksi, voivat löytyä juuri MediMatcherin kautta: joko työnantaja ottaa yhteyttä työnhakijaan ja tarjoaa suoraan täydellistä työtä tai sitten työnhakija itse toteaa, että voisi tehdä unelmiensa työtä työpaikassa x ja voi kysyä suoraan.

Myös työnantaja säästyy käyttämästä arvokasta aikaansa jatkuvaan työpaikkailmoitusten tekoon ja sopivat työnhakijat löytävät työt varmemmin!

Luo profiili MediMatcheriin jo tänään, ja bongaa Se Oikea. MediMatcheristä löydät myös piilotyöpaikat!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Näin löydät mieleisesi työpaikan

”Kokemukseni MediMatcherista”

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!