MediMatcher vieraana podcastissa!

MediMatcherin Pasi Kurtti oli haastateltavana Leikitäänkö Lääkäriä? -podcastissa

MediMatcherin Pasi Kurtti oli haastateltavana Leikitäänkö Lääkäriä? -podcastissa. Jakso löytyy Spotify-, Apple Podcast – ja Acast-palveluista. Voit kuunnella podcast-jakson tästä linkistä. Pasi Kurtin osuus alkaa jakson puolivälin jälkeen.

Alla lyhyt kuvaus podcast-jakson sisällöstä.

”Jakson lopussa on haastateltu yleislääketieteen erikoislääkäri Pasi Kurttia MediMatcheriltä. Pasi antaa haastattelussaan erinomaisia vinkkejä työelämään valmistautumiseen sekä kertoo, mistä töitä kannattaa opiskelijana lähteä etsimään ja kuinka MediMatcher voi auttaa siinä.”

Uudenlainen palvelu rekrytointiin

MediMatcher on palvelu, josta terveysalan ammattilaiset lääkäreistä lähihoitajiin voivat etsiä kattavaa tietoa eri toimijoiden työtarjonnasta. Palvelusta löytyy esimerkiksi yksityiskohtaiset kuvaukset siitä, mitä eri työtehtäviä eri terveysasemat ja sairaalat tarjoavat. Lisäksi MediMatcher tarjoaa opiskelijoille tärkeän ominaisuuden: palvelu on työnhakijoille täysin maksuton!

Vaikka valmistumiseen olisi vielä hetki aikaa, voi MediMatcheriä käyttää myös amanuenssuurien, harjoitteluiden ja sijaisuuksien löytämiseen. Lääkiksessä on myös monia alanvaihtajia, ja MediMatcheriä voi myös käyttää esimerkiksi työn löytämiseen opiskelujen ohelle.

Kuuntele viikon jakso, niin saat tietää lisää lääkisläisten urasuunnitelmista ja kuulet vinkkejä tulevan työuran varalle!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Selailetko työpaikkoja sunnuntaipuhteena?

Tällaista on olla psykiatrinen sairaanhoitaja – MediMatcher

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on työpaikkojen hakukone hoitajille ja lääkäreille. Luo tunnus tästä!