MediMatcher ja Akuuttilääketieteen koulutus järjestävät Työssäjaksaminen-webinaarin!

Maksuttomassa webinaarissa puhuu akuuttilääketieteen erikoislääkäri Iita Daavittila.

MediMatcher ja Akuuttilääketieteen koulutus järjestävät yhteistyössä Työssäjaksaminen-webinaarin. Webinaari järjestetään torstaina 9.12. klo 15.00-16.00. Pääpuhujana toimii akuuttilääketieteen erikoislääkäri Iita Daavittila. Webinaari on maksuton.

Akuuttilääketieteen koulutus tarjoaa maksutonta, helposti saavutettavaa ja vapaasti käytettävissä olevaa koulutussisältöä terveys- ja hoiva-alan ammattilaisille. Akuuttilääketieteen koulutusta voi seurata muun muassa Instagramissa käyttäjätilillä @akuttilääketiede.

MediMatcher tekee yhteistyötä terveys- ja hoiva-alan toimijoiden kanssa tukien alan ammattilaisia rekrytoinnissa sekä järjestäen erilaisia tapahtumia. MediMatcher on aikaisemmin ollut mukana muun muassa Leikitäänkö Lääkäriä? -podcastissa.

Voit ilmoittautua MediMatcherin ja Akuuttilääketieteen koulutuksen järjestämään maksuttomaan webinaariin tästä linkistä.

Tervetuloa linjoille kuulemaan siitä, kuinka töissä voi jaksaa paremmin!

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä julkaisut:

Ulkomainen työvoima hoitajavajeen ratkaisuksi

Onni voi löytyä kaukaakin – työpaikka maaseudulla kutsuu yhä useampaa

MediMatcher yhdenvertaista työnhakua

• • •

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, joka mahdollistaa työpaikkojen ja toimipisteiden hakemisen ammattitaitosi ja työtoiveidesi mukaan. MediMatcherin avulla työnhakijat ja työnantajat pystyvät selaamaan toistensa profiileja anonyymisti sekä ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa kiinnostuksen herättyä.

Lue, kuinka luoda profiili työnantajana tai työnhakijana ja aloita MediMatcherointi jo tänään!